REKLAMI GEÇ

Afrin Mehmetçiklerinin çocukları Pamukkale’de balon turu yaptı

Afrin Mehmetçiklerinin çocukları Pamukkale’de balon turu yaptı

Denizli’de, 11. Komando Tugay Komutanlığı’ndan Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlerin çocukları ve eşleri için Pamukkale’de balon uçuşu düzenlendi. Denizli Valiliği koordinesinde düzenlenen etkinlik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2018 Cuma, 10:36

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Suriye’de görev yapan, 11. Komando Tugayı’nda görevli personelin eş ve çocuklarına yönelik moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla Pamukkale’de balon uçuş etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Askerlerin vatan nöbetinde doğan güneşi karşılarken, eşlerinin ve çocuklarının da Pamukkale semalarında doğan güneşi karşıladıklarını ifade eden Oğuz, “Lütfi Ege Ortaokulu ile 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri, anneleri ile hayatlarında ilk kez balonla uçmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Turizm cenneti Pamukkale’mizi ve Hierapolis’i gökyüzünden izleme fırsatları oldu. 100. Yıl Mehmetçik Ortaokulunda çocukları öğrenim gören balon firması sahibi ailemiz, asker çocuklarının baba özlemlerini bir an da olsa unutturabilmek ve sevindirebilmek adına böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sabahın ilk ışıkları ile başlayan ve yaklaşık 45 dakika süren balon gezisine 73 öğrenci ve anneleri katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu