REKLAMI GEÇ

Örki müşahitlere seslendi: “Sandıklara sahip çıkın”

Örki müşahitlere seslendi: “Sandıklara sahip çıkın”

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, sandık müşahitleriyle bir araya geldi. “Bir oy bile çok önemli” diyen Örki, sandıklara sahip çıkılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2019 Pazar, 12:58

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, AK Parti Denizli Kadın Kolları’nın düzenlediği Sandık Müşahitleri İstişare Toplantısı’na katıldı.

Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak başkanlığında düzenlenen programa AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan katıldı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği programda seçim ve sandık çalışmalarına ilişkin önemli mesajlar verildi.

Partililere seslenen Örki, “Seçimde oy kullanan her bir vatandaşımızın oyu bize emanettir ve bizim güvencemiz altındadır. Bu yüzden sandıklarımızın başında her bir müşahit kardeşimiz güçlü ve emin bir şekilde durarak sandığına sahip çıkmalıdır. Bir oyun dahi heba olmasına izin vermemeliyiz” dedi.

ÖRKİ’DEN MÜŞAHİTLERE ÖNEMLİ UYARILAR
Salonda bulunan sandık müşahitlerine tecrübelerini aktaran Örki, “İl Başkanlığı görevimden önce Aktepe Mahallesi’nde bulunan bir ilkokulda ben de sandık müşahitliği yaptım ve sandık başında yaşanan mücadeleye bizzat tanıklık ettim. Sandık başında duran görevli kardeşimiz etkin bir şekilde üzerine düşen vazifeyi yapmalıdır. Çünkü bir oyun dahi çok büyük önemi vardır. Bu yüzden sizlere büyük görev düşüyor. Bu şuurla sandıklarımızı hiçbir zaman terk etmeyeceğiz ve sandıklarımıza sahip çıkacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı