REKLAMI GEÇ

Akdere köprüyle Çal’a bağlanacak

Akdere köprüyle Çal’a bağlanacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akdere Mahallesi’ni bir köprüyle Çal’a bağlayacaklarını, bununla ilgili çalışmayı başlattıklarını bildirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2015 Pazartesi, 16:52

Başkan Gürlesin, Pamukkale ilçesinin en uzak mahallerinden biri olan Akdere’yi ziyaret etti. Mahalle muhtarı Sabri Çelik ve vatandaşlarla sohbet eden Gürlesin, sorunları, hizmetlerle ilgili istek ve önerileri dinledi.

Pamukkale’nin bir ucundan diğerine 65 kilometre mesafesi bulunduğunu ve 320 bin nüfusuyla Denizli’nin en büyük ilçesi olduğuna işaret eden Gürlesin,“Bu göreve halkımızın teveccühü ile hizmet için hizmetkar olmak için geldik. Bu emanet bilinciyle kılı kırk yararak, hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Akdere’ye de gelerek vatandaşlarımızı yüz yüze dinlemek istedik. Sorunlara, isteklere vakıfız ancak, halkımızın içinde olarak yerinde tespitler yapmak, sohbet etmek bizim içinde çok önemli” dedi.

Dönemlerinin sonuna kadar Akdere mahallesindebirçok yatırımı hayata geçireceklerini anlatan Gürlesin, “Öncelikli talebinizin Çal ile bağlantı sağlayan köprünün yapımı. Coğrafi konumu gereği Akdere, bir çıkmaz sokak gibi. Tek bağlantısı var. Çal ile bağlantı kurularak Akdere’nin bu makus talihinin yenilmesi gerekiyor. Ben İl Genel Meclisi başkanlığım döneminde İl Özel İdare noktasında burasıyla ilgili bir çalışmam oldu. Konuya vakıfız. Dönemimiz içinde inşallah köprü noktasında Akdere’ye bu yatırımı yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu