REKLAMI GEÇ

Aydoğdu Camisi’ne kreş ve Kuran kursu

Aydoğdu Camisi’ne kreş ve Kuran kursu

Pamukkale Belediyesi, Aktepe Aydoğdu Camisi’nin alt kısmını bayanlar için Kuran Kursu ve 4-6 yaş çocuklar için ise kreş olarak düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2015 Cuma, 15:01

Aydoğdu Camisi Kız Kuran Kursu ve 4-6 yaş çocuklar için düzenlenen kreş, düzenlenen törenle açıldı. Törene Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil ve vatandaşlar katıldı. 

denizli-alti-kres-aydogdu-ustu-cami-ic
GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİ
İl Müftüsü Mehmet Aşık, törende yaptığı konuşmada, Aydoğdu Camisi’nin Kuran kursu ve çevre düzenlemesiyle çok güzel bir yer haline geldiğini belirterek, “Belediye Başkanımıza camilere verdiği önemden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Camilerimizin temizliğinden ihtiyaçlarını gidermeye kadar her zaman desteklerini bize verdiler” dedi.

denizli-alti-kres-aydogdu-ustu-cami-ic-2

GÜRLESİN: CAMİLER VE OKULLARIMIZA ÖNEM VERİYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, camilere büyük önem verdiklerini kaydederek, “Bizim için okullarımız da, camilerimiz de çok önemli. Bilindiği üzere okullarımıza önemli bir destek sağlıyoruz. Bunun yanında yine camilerimize de aynı desteği veriyoruz. Buna örneklerden birisi de Aydoğdu Camisi. Camimiz ilk olarak çevre düzenlemesini yaptık. Sonrasında şadırvan ve tuvalet gibi yapılarını ortaya koyduk, çocuk oyun alanını tamamladık. Son olarak da alt kısmını bayanlar için Kuran kursu ve 4-6 yaş çocuklar için ise eğitim alanı olarak düzenledik” diye konuştu.

denizli-alti-kres-aydogdu-ustu-cami-ic-1

BEYRU: SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ
Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, Pamukkale Belediyesi’nin eğitim, sağlık ve kültürel alandaki çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında da örnekler sergilediğini söyledi.

denizli-alti-kres-aydogdu-ustu-cami-ic-3

Konuşmaların ardından Kuran kursu ve 4-6 yaş kreşinin açılışı yapıldı. Tören, Pamukkale Belediyesi’nin pilav hayrı ile etkinlik son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu