REKLAMI GEÇ

Bebeği olan ailelere hediye çantası

Bebeği olan ailelere hediye çantası

Pamukkale Belediyesi, yeni bebeği olan çiftlerin o mutluluk anlarına ortak oluyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni çocuğu olan aileleri ziyaret ederek, içinde bebek eşyalarının bulunduğu çanta ve battaniye hediye ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2015 Pazartesi, 16:14

Pamukkale Belediyesi, yeni bebek sahibi olan ailelerin mutluluğu paylaşıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu kapsamda ilk ziyaretini Bağbaşı Mahallesi’nde oturan Özlem ve Mehmet Aldemir çiftine yaptı.

Deniz Muhammed ismi verilen bebeğe sağlıklı bir yaşam ve uzun ömürler dileyen Gürlesin, içinde bir bebek için ihtiyaç duyulan eşyaların yer aldığı bir çanta ile battaniyeyi Aldemir Ailesi’ne hediye etti.

Belediye olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata ve sosyal çalışmalara her alanda hizmet üretmenin çabası içinde olduklarını belirten Gürlesin, “Yeni bebeği olan çiftlerimizi evlerinde ziyaret ederek, hediyelerimizi veriyoruz. Projeyle her eve girmeye ve herkesin gönüllerinin hitap etmeye başladık. Anne bebek setini, Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yılbaşından bugüne bebeği olan tüm bütün ailelere vereceğiz. Yılbaşından bugüne 1260 bebek dünyaya geldi. Yılda ortalama 3 bin civarında doğum bekleniyor. İnşallah bebeği olan bütün ailelere düzenli olarak anne bebek setini vereceğiz” dedi.

Anne Özlem Aldemir ise ziyaretinden dolayı Gürlesin’e teşekkür ederek, “Bizleri çok duygulandırdınız, çok mutlu ettiniz. Bu güzelliğe söyleyecek bir söz bulamıyorum. Ayaklarınıza sağlık. Hediyeleriniz için ise ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 7 20Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 8 13Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe 4 15Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma 4 16Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi 3 17Parçalı Bulutlu