REKLAMI GEÇ

Belenardıç’ta can alan yangının nedeni belirlendi: Elektrik kontağı

Belenardıç’ta can alan yangının nedeni belirlendi: Elektrik kontağı

Pamukkale’nin Belenardıç Mahallesi’nde meydana gelen ve 86 yaşındaki Elif Arslan’ın ölümüyle sonuçlanan yangının elektrik kablolarının tutuşması sonucu çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2018 Salı, 14:02

DENİZLİ (AA)
Belenardıç Mahallesi’ndeki iki katlı ahşap evde gece yaşanan ve 86 yaşındaki Elif Arslan’ın hayatını kaybettiği yangınla ilgili itfaiye ekipleri incelemesini tamamladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, yangına Denizli, Güney, Buldan ve Akköy’den gelen itfaiye ekipleri ile müdahale ettiklerini belirterek, “Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınan yangının çatı arasındaki elektrik kablolarından çıktığı tahmin ediliyor” dedi.

Yangın çıkan evin yakınında ikamet eden Fatma Özgül ise yangını görür görmez çevredekilere ve jandarmaya haber verdiğini belirterek, “Önce dumanları gördüm, alev yoktu. Sonra alevler yükseldi. Kadını kurtaralım dedim ama alev çok çıktığı için bir şey yapamadım” diye konuştu.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılan Elif Arslan’ın cesedinde otopsi işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu