REKLAMI GEÇ

Bittiğinde böyle olacak

Bittiğinde böyle olacak

Pamukkale Belediyesi’nin Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yaptıracağı semt polikliniğinde hafriyat çalışmaları başladı. Poliklinik hizmete girdiğinde günde 2 bin kişiye sağlık hizmeti verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2016 Perşembe, 14:10

Pamukkale Belediyesi, Sağlık Bakanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Pamukkale Belediyesi’ni 16 vizyon projesinden biri olan “Dokuzkavaklar Semt Polikliniği’nde hafriyat çalışmaları başladı.

dokuzkavaklar-semt-hastanesi-1

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hafriyat çalışmalarına başlanan semt polikliniğinde günde 2 bin kişinin sağlık hizmeti alacağını belirtti. Gürlesin, “7 katlı olarak planlanan ve toplam kapalı alanı 9 bin 775 metrekare olan binada, 20 poliklinik odası bulunacak. Aslında bu yatırım mini bir hastane. Günde 2 bin kişi hizmet alacak. Ancak poliklinik olarak söylememizin sebebi burada yatak olmaması. Bina içinde 112 acil müdahale birimi yer alacak. Burada acil olarak ilk müdahaleler yapılabilecek. Hem insanlarımızın sağlığa ulaşımında büyük bir kolaylık olacak, hem de trafiğe çok olumlu yansıyacak. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

dokuzkavaklar-semt-hastanesi-2

Bölge halkının sağlık hizmetine daha hızlı ulaşması amacıyla yapılacak olan semt polikliniğinin arsasını Denizli Büyükşehir Belediyesi verirken, Pamukkale Belediyesi inşasını, Sağlık Bakanlığı da iç donanımını gerçekleştirecek.

Yorumlar

sami   -  Bağlantı 6 Ekim 2016, 17:11

3 kat yapı izni olan yere 7 kat anormal değilmi? trafiğin curcuna olduğu dönemde harfiyat yapılması ne kadar mantıklı? muhtar halk tarafından çok seviliyor herhalde! bakın törene sadece kendi katılmış bir de selfi yapmış olabilir mi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu