REKLAMI GEÇ

Bu kez kaldırım daralacak

Bu kez kaldırım daralacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kaldırımları genişleterek yolları daraltması kimilerini memnun etse de yolların daralmış olması nedeniyle tepki çekmişti. Bu kez Pamukkale Belediyesi, Atatürk Caddesi girişinde araç trafiği yoğunluğundan dolayı kaldırımı daraltarak yolu genişletecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2014 Perşembe, 12:03

Pamukkale Belediye Meclisi’nde alınan kararla, Atatürk Caddesi’nde Antalya karayolu kenarındaki girişten başlanarak, Halk Caddesi ile kesiştiği kavşağa kadar genişletme çalışması yapılacak. Caddenin sol tarafındaki kaldırım yapılacak düzenleme ile daraltılacak. Binaların önlerindeki alanlar ise düzenlenerek kaldırıma dahil edilecek.

Meclis kararına göre, yol kenarında ruhsatsız olduğu belirtilen bazı işyerleri de kapatılacak. Pamukkale Belediyesi özellikle sabah ve akşam saatlerinde yoğunlaşan araç trafiğini kaldıramaz duruma gelen yolu bu çalışmayla genişleterek, rahatlama sağlamayı amaçlıyor.

Denizli Belediyesi büyükşehirden önce, yaptığı çalışma ile kentin birçok noktasında kaldırımları genişleterek yolları daraltmıştı. Bu uygulama özellikle yayalar tarafından memnuniyetle karşılansa da, sürücülerin tepkisini çekmişti. Kentin trafik yükünü çeken önemli arterlerin bir şeridine araçlar park ettiği için trafik sadece tek şeritten akıyor.

Yorumlar

Constantine   -  Bağlantı 9 Ekim 2014, 21:30

Kaldırımlara,otobüs duraklarına,yol kenarlarına gelişigüzel bırakılmış araçlar ne olacak?

ekrem   -  Bağlantı 9 Ekim 2014, 21:08

seçim paraları nasıl cıkacak kaledede on sene evvel ak parti refüj calışması yaptı şimdi ak parti yıktı bunlar on sene sonrayı göremeyenler

ibrahim   -  Bağlantı 9 Ekim 2014, 18:04

Denizli’de gerçekten trafik sorununu çözmek için kafa yoruyorlar mı ya da böyle bir sorun olduğunu düşünüyorlar mı merak ediyorum

ANIL   -  Bağlantı 9 Ekim 2014, 16:19

Kaldırımları da paralı otoparka çevirsinler. Paraya para demezler :)))

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 9 Ekim 2014, 12:32

Ana arterlerdeki paralı tek serit otoparklarını kaldırın kardeşim.Daha kolay çözüm .özel idare işhanı önü çift şerit otopark onuda kaldırın da araçlar gecebilsin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu