REKLAMI GEÇ

Ceyda’nın katil zanlısı yakalandı

Ceyda’nın katil zanlısı yakalandı

Atalar Mahallesi’nde tanıştıktan iki saat sonra birlikte içki içtikleri 27 yaşındaki Ceyda Kayalar’ı, başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan katil zanlısı A.K.O, Denizli polisi tarafından Fethiye’de yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Eylül 2014 Çarşamba, 10:04

Yunus Emre Mahallesi’ndeki apart cinayetinin zanlısı Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün özel ekibi tarafından yakalandı. Zanlı A.K.O’nun peşine düşen özel ekip, Muğla’nın Fethiye İlçesi’ne kaçtığını öğrendi. Denizli’den Fethiye’ye giden polisler A.K.O.’yu kıskıvrak yakalandı. A.K.O.’nun Denizli’ye getirildiği öğrenildi. Zanlının yaralama ve gasp suçlarından sabıkalı olduğu öğrenildi.

Bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan Ceyda Kayalar, pazar günü gece yarısı arkadaşları aracılığıyla çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen A.K.O. ile tanıştı. İki ay önce eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Kayalar, kız arkadaşı A.T., A.T.’nin erkek arkadaşı Ş.Ç. ile yeni tanıştığı A.K.O.’nun kaldığı Yunus Emre Mahallesi’ndeki bir aparta gitti. Dört arkadaş, birlikte bira içip, eğlendi. Sabaha karşı A.K.O. iddiaya göre, henüz bilinmeyen nedenle belindeki tabancasını çıkartıp Ceyda Kayalar’ı başına ateş edip öldürdü. A.K.O., olayın ardından kaçmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu