REKLAMI GEÇ

CHP grubu protesto etti katılmadı

CHP grubu protesto etti katılmadı

Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, 2016 yılı bütçe görüşmelerinin ardından istişare toplantısı ve geleneksel bütçe yemeğinde bir araya geldi. Meclis’in CHP’li üyeleri ise Başkan Hüseyin Gürlesin’in son toplantıda bir üyenin konuşması sırasında mikrofonu kapatması ve oylamaya geçmesi nedeniyle protesto etti ve toplantıya katılmadı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 16:39

Pamukkale Belediye Meclisi, 2016 yılı bütçesinin görüştüğü ekim ayı toplantılarını tamamladı. Pamukkale Belediyesi’nin 188 milyon lira olarak meclis gündemine gelen ve oy çokluğu ile kabul edilen bütçe görüşmeleri, istişare toplantısı ve geleneksel yemek ile tamamlandı.

CHP GRUBU BÜTÇE YEMEĞİNE KATILMADI
AK Parti ve MHP grubu üyelerinin katıldığı geleneksel bütçe yemeğini CHP grubu boykot etti. Meclis üyelerinin neden yemekte olmadığını CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Doğan açıkladı.

Tüzük gereği, gerek bütçe, gerekse gündem maddeleri ile ilgili her üyenin görüş bildirme hakkının bulunduğunu belirten Doğan, “Başkan Hüseyin Gürlesin, bütçe görüşmelerinin yapıldığı birleşimde konuşma hakkımızı kısıtladı. Yemek için toplantıyı kısa tutmaya çalıştı. Ayrıca ben konuşma yaparken, mikrofonu kapatarak, sözlerimi sansürledi. Gürlesin’in sergilediği davranışı protesto etmek amacıyla yemeğe katılmadık” dedi.

SAMİMİ BİR ORTAMDI
Pamukkale Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise bütçe yemeği ile ilgili “Ekim ayı meclis toplantıları bütçe ile tamamlandı. Toplantının ardından meclis üyeleri düzenlenen yemekte bir araya geldi. Samimi bir ortamda geçen yemekte meclis üyeleri yoğun geçen görüşmelerin yorgunluğunu attı” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu