REKLAMI GEÇ

Gürlesin’den pazaryeri ziyareti

Gürlesin’den pazaryeri ziyareti

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İncilipınar Pazaryeri esnaflarını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak insan odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek, her fırsatta ve her alanda vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2017 Çarşamba, 16:50

Vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, pazar esnafıyla buluştu. İncilipınar Pazaryeri esnaflarını ziyaret eden Başkan Gürlesin’e AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Arıcı ve beraberindeki heyet eşlik etti. Pazarda bulunan tüm esnafı tek tek dolaşan Başkan Gürlesin, onların şikâyet ve önerilerini dinledi. Ziyaret esnasında 16 Nisan referandumunu da hatırlatan Başkan Gürlesin, esnafla sohbetinde daha güzel bir ülke için neden ‘Evet’ denilmesi gerektiğini anlattı.

“PAZARYERLERİNİ MODERN HALE GETİRDİK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, insan odaklı hizmet anlayışıyla belediye hizmetleri açısından binlerce insanın alışveriş yaptığı ve esnafın ürünlerini satışa çıkardığı semt pazarlarının büyük önem taşıdığını belirtti.

Göreve geldikleri ilk günlerde mevcut pazaryerinin ihtiyaçları karşılamaktan çok uzak olduğu ve modern pazaryeri anlayışının gerisinde kaldığını ifade eden Başkan Gürlesin, “İlçe sınırları içerisinde bulunan tüm pazaryerlerimizde yeni düzenlemeler gerçekleştirerek, modern pazaryeri anlayışı hayata geçirmek adına birçok çalışma yaptık. Pazaryerlerimizle ilgili hem esnafımızın hem de alışveriş yapan vatandaşlarımızın fikir ve taleplerini dikkate alıyoruz. Biz, pazaryerlerinde vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda ürünlerini satmaları, vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda alışveriş yapmaları noktasında hizmetlerimizi eksiksiz olarak sunmak için çalışıyoruz. Eksikliklerimiz muhakkak ki var. Bunlara da en kısa sürede çözüm bulma doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 7 20Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 8 13Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe 4 15Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma 4 16Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi 3 17Parçalı Bulutlu