REKLAMI GEÇ

Üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için harem-selamlık gezi

Üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için harem-selamlık gezi

Pamukkale Belediyesi, üniversite sınavlarına girecek öğrenciler için moral gezisi düzenledi. İstanbul gezisinde kızlar ile erkekler ayrı gruplar halinde geziye katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2017 Cumartesi, 15:36

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Pamukkale Belediyesi gelecek yıl üniversite sınavına girecek lise 11’inci sınıf öğrencileri için, ‘Gençlik Ecdadın İzinde’ adıyla İstanbul’a düzenlediği moral gezisini kızlar ve erkekler olarak ayrı gruplar halinde gerçekleştiriyor.
Pamukkale Belediyesi, ilçedeki liselerde öğrenimlerine devam eden 11’inci sınıf öğrencileri için ‘Gençlik Ecdadın İzinde’ projesiyle İstanbul gezisi düzenledi. Kız öğrencilerden oluşan kafileyi AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyeden uğurladı.

Aralarında ilk kez İstanbul’u görenlerin de bulunduğu öğrenciler, otobüslerle Pamukkale Belediyesi önünden İstanbul’a hareket etti. Öğrencilerin ilk durağı Marmara Üniversitesi Yerleşkesi oldu. İletişim Fakültesi yetkilileri, üniversitedeki eğitim hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Gezinin diğer durağı ise Sultanahmet Camii ve Ayasofya Müzesi oldu. Cami ve müzeyi gezen öğrenciler daha sonra boğazda tekne turuna çıktı. Gezinin ardından öğrenciler Denizli’ye döndü.

Moral gezisine katılan kız öğrenciler ile erkek öğrencilerin ayrı gruplar halinde dolaştırılması, seyahat ettirilmesi dikkat çekti, “Harem-selamlık” yorumuna neden oldu.

Yorumlar

mehmet   -  Bağlantı 29 Mayıs 2017, 08:40

Pamukkale Belediyesinin yapmış olduğu bu organizasyondan çıkara çıkara bu haberimi çıkardınız… Pes doğrusu !!!

Enes Tosun   -  Bağlantı 27 Mayıs 2017, 23:52

Haremlik selamlik yorumuna neden olmus.o yorumu yapan sizsiniz.haberinizi kiniyorum.genc yasta insanlar uzun yola cikilmis.guzel bir tedbir alinmis.haberlerde izliyoruz kadin tacizlerini.aklimizi basimiza alalim.bosanma aldatma artti ,aile cokuyor!

Ali   -  Bağlantı 27 Mayıs 2017, 18:04

Ne güzel haber yapmışsınız. Ne var haremlik selamlık olması sizi rahatsız mı etti? Dinin emri olan yaşayış sizi rahatsız mı etti?

bayram   -  Bağlantı 27 Mayıs 2017, 16:52

Çok güzel bir uygulama olmuş. İnşaallah bu duyarlılık devam eder.

Vatandaş   -  Bağlantı 27 Mayıs 2017, 15:57

Zorunuza giden ne oldu yani gezimi yoksa ayrı ayrı insanların seyahat etmesimi.Böyle boş haber yapacağınıza işinizi yapın,sayfa doldurmak için değil

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu