REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi memnuniyeti ölçüyor

Pamukkale Belediyesi memnuniyeti ölçüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından çalışmaların halktaki yansımalarını görmek amacıyla başlatılan “Huzurunuzda Pamukkale” projesi sürüyor. Görevliler ev ev dolaşarak vatandaşların memnuniyetini ölçüyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, aldıkları sonucun halkın yüzde 81’inin çalışmalardan memnun olduğunu gösterdiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2017 Salı, 15:05

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde yaşayan 337 bin vatandaşla birebir iletişim kurmak için ‘Huzurunuzda Pamukkale’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında Pamukkale Belediyesi’nden 4 kişilik ekip 68 mahallenin tamamında tüm evleri tek tek dolaşıyor. Vatandaşlara belediye hizmetleri hakkında bilgiler veren ekipler, anket eşliğinde onların istek ve şikayetlerini dinliyor.

İlk olarak Dokuzkavaklar Mahallesinde başlatılan ‘Huzurunuzda Pamukkale’ projesi kapsamında şimdiye kadar 2 bin 100 eve ziyaret yapıldı. Yapılan anket sonuçlarına göre mahalle sakinlerinin yüzde 81’i Pamukkale Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin yeterli olduğu görüşünde. Ayrıca mahalle sakinlerinin yüzde 80’inden fazlası Pamukkale Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Dokuzkavaklar Semt Polikliniği, Sosyal Market ve mahallelere MOBESE projelerini de çok önemsediklerini kaydettiler.

VATANDAŞ PAMUKKALE BELEDİYESİNDEN MEMNUN
Ekiplerin çalışmalarını yürüttüğü Dokuzkavaklar Mahallesi sakinleri, Pamukkale Belediyesi’nden genel olarak memnun. Pamukkale Belediyesi’nin çok önemli projeleri hayata geçirdiğini belirten Hayriye Avcı, “Bu soğuk kış günlerinde belediye çalışanları bizim kapımıza kadar gelmesi çok iyi bir uygulama. Biz vatandaşlar olarak Pamukkale Belediyesi’nden ve Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den de çok memnunuz. Özellikle fakir fukaraya yaptığı yardımlardan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bekir Savran da, “Pamukkale Belediyesi yapımını üstlendiği Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi bizim mahalle için büyük şans. Çünkü diğer hastaneler bize çok uzak. Bu projeyle Pamukkale Belediyesi, hastaneyi ayağımıza kadar getirdi” dedi.

Mehmet Aydıncı ise, “Bizim buralar eskiden böyle değildi. Şimdi her yerde çevre düzenlemesi ve yeni yollar var. Ayrıca Pamukkale Belediyesi tarafından bizim mahallede yapılan hastaneden dolayı çok memnunuz” diye konuştu.

“KAPISINI ÇALMADIĞIMIZ VATANDAŞ KALMAYACAK”
Vatandaşlarla bağları daha da geliştirmek için ‘Huzurunuzda Pamukkale’ projesini hayata geçirdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak insan odaklı bir hizmet veriyoruz. Bu projemizdeki temel amacımız ilçe sınırlarımız içinde yer alan 68 mahallemizde bulunan 337 bin vatandaşımızın, belediye hizmetlerinden haberdar olmalarını sağlamak. Aynı zamanda istek ve şikâyetlerini bire bir almak. Bunun için belediyemiz tarafından görevlendirilen 4 kişilik ekip 2 şerli gruplar halinde ilçe sınırları içindeki tüm evleri kapı kapı dolaşıyorlar. Görüşmeler sonucu alınan şikayet ve talepler, belediyemiz tarafından oluşturulan sistem sayesinde ilgili müdürlüklere yönlendirilip çözülüyor. Daha sonra şikayet sahibine de geri dönüş sağlanıyor. 2019 yılına kadar tamamlamayı planladığımız ‘Huzurunuzda Pamukkale’ ile ilçe sınırları içinde uğramadığımız ev çalmadığımız kapı ve derdini dinlemediğimiz vatandaş kalmayacak” dedi.

Yorumlar

fahrettin   -  Bağlantı 14 Şubat 2017, 18:47

DOĞRU ÇOK İYİ İŞLER YAPIYOR BAŞKANIMIZ ÖZELLİKLE FATİH MAHALLESİ OLARAK ÇOK MUTLUYUZ DOĞRU DÜZGÜN NE YOLUMUZ VAR NE KALDIRIM YAMALAR İÇİNDE MAHALLE ÇÖP SORUNU BÜYÜK SIKINTI YARTIYOR BAŞKN NE ZAMAN HALKA KARIŞACAK ODA MERAK OTURMAKLA SORUN YOK OLMUYOR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu