REKLAMI GEÇ

İkametlerini taşıdılar, ödülleri kaptılar

İkametlerini taşıdılar, ödülleri kaptılar

Pamukkale Belediyesi’nin “İkametgâhını Taşı, Bileti kap” kampanyasında ödül kazanan 9 kişi yapılan kura çekimiyle belirlendi. Şanlı kişiler akıllı telefon, tablet ve termal tatil kazandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kampanyadaki amacımız ilçemizde ikamet eden öğrencilerimizle sosyal bağ kurmak. Kampanyamız gelecek yıllarda da devam edecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Şubat 2017 Perşembe, 14:27

Pamukkale Belediyesi’nin ilkini geçen yıl yaptığı “İkametgahını Taşı, Bileti Kap” kampanyasının ikincisi tamamlandı. Aralık ayı içinde gerçekleşen “İkametgahını Taşı, Bileti kap” kampanyasının kura çekimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in sosyal medya hesabı Facebbok’ta canlı yayınla gerçekleşti. Kampanyaya katılan 110 kişi arasından 9 şanlı belirlendi.

Başkan Gülesin’in yaptığı çekilişte Samet Atak, Cansel Demir ve Muhittin Zoroğlu tablet bilgisayar kazanırken, İbrahim Eser, Serhat Yıldız ve Yusuf Aslan akıllı telefon talihlileri oldu. Recep Tahir Koçal, Tuğba Sarı ve Melis Yorulmaz da 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama hakkı kazandı. Ayrıca kampanya dahilinde ikametgahını Pamukkale ilçesine taşıyan herkese 3’er teleferik bileti ve birer de Pamukkale travertenlerine giriş bileti hediye edildi.

“AMACIMIZ SOSYAL BAĞ KURMAK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İkametgahını Taşı, Bileti kap” kampanyasına katılan herkese teşekkür ederek, kampanyanın her yıl yapılacağını söyledi.

Çekilişin daha şeffaf olması için sosyal medya hesabından canlı yayın eşliğinde talihlilerin isimlerin paylaşıldığını belirten Başkan Gürlesin, “İkametgahını Taşı, Bileti Kap kampanyasının amacı Pamukkale’de yaşayan vatandaşların ikametlerini de ilçemize alması idi. Bilindiği gibi Pamukkale Üniversitemizde okuyan 50 binin üzerinde öğrencimiz var. Bu sayının yaklaşık 45 bini bizim ilçemiz sınırları içinde ikamet ediyor. Belediye olarak bu öğrencilerimizin aidiyet duygusunu geliştirmek için kampanyamızı düzenledik. Burada temel amacımız öğrencilerimizle sosyal bir bağla temas kurmak, onlarla diyaloğumuzu artırmak. Diğer bir amacımız ise 337 bin nüfuslu ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Bu kampanyamızı her yıl tekrarlamayı amaçlıyoruz. Kampanyamıza katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu