REKLAMI GEÇ

Pamukkale yaşlı kadının yüzünü güldürdü

Pamukkale yaşlı kadının yüzünü güldürdü

Pamukkale Belediyesi, Bağbaşı Mahallesi’nde yaşayan 84 yaşındaki yatalak olan Penbe Akmansoy’a hasta yatağı desteği sağladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Bizler zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlarımızın derdiyle dertleniyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2017 Cuma, 15:03

Kadınlardan gençlere, yaşlılardan engellilere yönelik gerçekleştirdiği projelerle, yeni kurulan belediyeler arasında ilklere imza atan Pamukkale Belediyesi, hasta yatağı hizmetine devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Bağbaşı Mahallesi’nde yaşayan Penbe Akmansoy’u evinde ziyaret etti.

84 yaşında ve belden aşağısı felçli olması nedeniyle yatağa mahkum olan Penbe Akmansoy için torunu İsmail Akmansoy’un başvurusu ile hasta yatağı desteği verildi. “Bize bilgi geldikten sonra en kısa sürede gereken desteği sağladık” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Penbe teyzenin derdi bizim derdimizmiş gibi hareket ediyoruz” dedi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ EKİP RUHUYLA ÇALIŞIYOR”
Belediye hizmetlerini yerine getirirken sadece belediye başkanı olarak değil başkan yardımcıları, meclis üyeleri, personeliyle birlikte ekip ruhuyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Gürlesin, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin belediyemize başvuru yapması itibariyle derhal gerekli incelemeleri yaparak, geri dönüş sağlıyoruz. Bu görevi yaparken bu işin manevi boyutunu bilen insanlarız. Bizler zor durumda olan ihtiyaç sahibi insanlarımızın derdiyle dertleniyoruz. Bizler bu konuda önemli işlere imza atıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğim bu tür ihtiyaç sahibi olanları bize bildirmeleri. Komşunuz vardır, akrabanız vardır. Bizlere gelemiyorlardır. Belediyemize kadar ulaşamadıysalar dahi muhtarlarımıza mutlaka ulaşsınlar. Biz kimin ne derdi varsa imkanlar dahilinde çözmeye çalışıyoruz” dedi. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin hasta yatağından, evde kişisel bakım hizmetine, camilerin temizliğinden, yaşlı ve engelli vatandaşların ev temizliklerine kadar birçok hizmetleri başarıyla sunduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 7 20Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 8 13Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe 4 15Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma 4 16Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi 3 17Parçalı Bulutlu