REKLAMI GEÇ

Hüseyin Gürlesin, Bilal Uçar’ı ağırladı

Hüseyin Gürlesin, Bilal Uçar’ı ağırladı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’ı ağırladı. Başkan Gürlesin, “Ak Parti’nin kurucu üyeleri olarak her birimiz farklı yerlerde de olsak bu millet için çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2017 Cumartesi, 09:13

Denizli’de çeşitli temaslarda bulunan Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin ilçede yaptığı hizmetler hakkında Bilal Uçar’a bilgiler verdi.

“BAŞKANIMIZIN PAMUKKALE İÇİN GÜZEL HİZMETLERİ VAR”
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, ilçesi için yoğun bir çalışma temposu yürüttüğünü belirtti.

Uçar, “Pamukkale Belediyesi kurulduğu günden bu yana önemli hizmetlerle tanışıyor. Başkanımızın Pamukkale ilçesi için örnek hizmetleri var. Kendisine bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

“EKİP RUHU İLE ÇALIŞIYORUZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Pamukkale Belediyesi olarak sürekli vatandaşların hizmetinde olduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, “Nerede bir hizmet ihtiyacı varsa ya da bir eksiklik varsa belediye olarak hemen oraya müdahalede bulunuyoruz. Biz Denizli AK Parti kurucuları olarak şimdi her birimiz ayrı ayrı noktalarda olsak bile bir sürekli ekip ruhu ile çalıyoruz. Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci, Adalet Bakan Yardımcımız Bilal Uçar, Milletvekillerimiz Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, AK Parti İl Başkanımız Necip Filiz ve diğer yöneticilerle Denizlimiz için bir ekip ruhu ile çalışıyoruz. Herkes üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu