REKLAMI GEÇ

Forklift ile otomobil çektiler

Forklift ile otomobil çektiler

Pamukkale Belediyesi, Şehit Dr. Munise Özcan Caddesi üzerinde başlattığı kaldırım yenileme çalışmasını taşeron bir firmaya ihale etti. Firma çalışanları, kaldırım düzenlemesi yapılacak yere park edilen araçları sahibini aramak ya da polise bildirmek yerine forklift ile kaldırarak çekti, vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 09:59

Pamukkale Belediyesi’nin taşeron firması çalışanlarından “Böyle bir durum ancak Türkiye’de olur” dedirten uygulama.

Pamukkale Belediyesi, Şehit Dr. Munise Özcan Caddesi üzerinde kaldırım yenileme çalışması başlattı. Çalışmanın yapılması için ihaleye çıkıldı, taşerona ihale edildi.

Bölgede çalışma başlatan ekipler, sabah erken saatlerde yola geldiklerinde kazı yapılacak bölgede park edilmiş araçlarla karşılaşınca akıllara durgunluk veren bir yöntemi tercih ettiler.

Sahibini aramak ya da çekilmesi için trafik polislerinden yardım istemek yerine kendileri harekete geçen çalışanlar, çevredeki vatandaşların şaşkın bakışları arasında kullandıkları iş makineleri ile araçlara yaklaştılar.

Malzeme taşımak için kullanılan forklift ile araçları kaldıran çalışanlar, “Böyle bir uygulama sadece Türkiye’de olur” dedirten yöntemle araçları çektiler.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Vatandaşlar, iş makineleriyle araçların çekilmesine sert tepki gösterdi. Vatandaşların bir gün önceden uyarılması gerektiğini belirten cadde sakinleri, sahibine ulaşılamayan araçların da polisten yardım istenerek çekilmesi gerektiğini kaydetti.

AĞAÇLAR DA KESİLDİ
Vatandaşlar, ekiplerin kaldırım çalışması yaptıkları yerlerde ağaçları da kestiklerini ileri sürdü. Yeşil dokunun korunması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, “Onlarca yıllık ağaçları acımadan köklediler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu