REKLAMI GEÇ

Cumhuriyet ASM yükseliyor

Cumhuriyet ASM yükseliyor

Pamukkale Belediyesi sağlık alanındaki hizmetlerinden biri olan ve 100 bin kişiye hizmet vermesi planlanan Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonu yapımına devam ediyor. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın sağlık hizmetine daha kolay ulaşması için bu konudaki projelerimiz yükselmeye devam ediyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2017 Salı, 11:24

Pamukkale Belediyesi tarafından kısa bir süre önce inşaatına başlanan Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonu yükseliyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların öncelikli talebi olan merkez için yoğun çabalar harcanmıştı. Hayırseverlerin bağışları ile yer tahsisi zor da olsa gerçekleşen alanda Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi yapımına başlandı. İnşaatta incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yetkililerden bilgiler aldı.

“100 BİN VATANDAŞIMIZA HİZMET VERECEK”
Arsayı bağışlayan hayırseverlere teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “800 metrekare alanda konuşlanacak olan Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Bu alanı dolu dolu kullanmak istiyoruz. Zemin ile birlikte 3 katlı olacak binada öncelik Aile Sağlık Merkezi’nde. Bunun yanında yine bölgede boşluğu hissedilen 112 Acil Yardım İstasyonu projede yer alıyor. Cumhuriyet Mahallesi Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Yardım İstasyonumuzda Acil Müdahale Odası, Bebek İzleme Odası, Bebek Emzirme Odası, Laboratuvar, 4 adet Poliklinik, Gebe İzleme Odası bulunacak. Aynı anda hem Aile Sağlık Merkezi hem de Acil Yardım İstasyonu olarak vatandaşlarımıza dört dörtlük bir hizmet sunacağız. Bu tesiste 100 bine yakın vatandaşımız sağlık hizmeti alacak. Pamukkale Belediyesi olarak önemli projeleri halkımızın hizmetine sunarak daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmaya çalışıyoruz. Amacımız Pamukkale’de yaşamanın ayrıcalık olduğunu göstermek” dedi.

Başkan Gürlesin, Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nde Pamukkale Belediyesi’nin bazı birimlerinin yer alacağı hizmet binasının da yer alacağının altını çizdi. Yaklaşık 1.5 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi’nin inşasının yaz aylarına kadar tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 7 20Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 8 13Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe 4 15Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma 4 16Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi 3 17Parçalı Bulutlu