REKLAMI GEÇ

Pamukkale İngilizce öğretiyor

Pamukkale İngilizce öğretiyor

Pamukkale Belediyesi’nin “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın ikinci etabı tamamlandı. Başkan Hüseyin Gürlesin, gençlere katkı olacak tüm projelerde yer almaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 15:32

Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında düzenlenen “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın ikinci etabı tamamlandı. Kursiyerler için Denizli Gençlik Merkezi’nde sertifika töreni düzenlendi. Törene, Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz ile kursiyerler katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında, yurt dışından gelen eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kursların ikinci etabında 5 haftalık bir eğitimin ardından 45 gencin sertifika almaya hak kazandığını belirtti. Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak hizmet verdikleri bölgede yaklaşık 50 bin üniversite öğrencisinin eğitim gördüğünün altını çizerek, özelikle kurumlar arası işbirliği ile gençlere yönelik gerçekleştirilen bu tür projelerin önemli olduğunu söyledi.

Başkan Gürlesin, “Ülkemizin geleceğine yön verecek gençlerimizin hayatına olumlu katkıları olacak çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İngilizce ve kültür kurslarımızın da hedefi gençlerimizin geleceğine yön verme aşamasında olumlu katkılar yapabilmekti. Kurslarımıza başvuru ve katılımların çokluğu ile güzel bir yolda olduğumuzu görüyoruz. Biz geleceğimizim teminatı olan gençlerimiz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin hedefine ulaşmada köprü olduğumuzdan dolayı mutluyuz” dedi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ GENÇLERİN OLDUĞU HER YERDE”
Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ahmet İbanoğlu törende yaptığı konuşmada, gençliğin olduğu yerde Pamukkale Belediyesi’nin destek olduğunu söyledi. İbanoğlu, “Bizler Pamukkale Belediyemizle birlikte bu tür çalışmalarımızı yapmaktan son derece mutluyuz. Önemli olan gençlerimize doğru adresi gösterebilmektir. Desteklerinden dolayı Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin’e ve başkanımız nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KURSİYERLER GENÇLERİ KURSLARA DAVET ETTİ
Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz İngilizce ve kültür kurslarının büyük faydasını gördüklerini belirten kursiyerler, Pamukkale Belediyesi’nin İngilizce kurslarında diğer kurslarda olmayan önemli bir özellik olduğunu söyledi.

KURSLAR DEVAM EDECEK
Okullara yaptığı desteklerin yanında üniversite öğrencilerine de kapsayan projelere de imza atan Pamukkale Belediyesi’nin Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları devam edecek. Yurt dışından gelen eğitmenlerle bire bir İngilizce konuşma şansı yakalayıp, kültürel alışveriş fırsatı elde edilebilecek ücretsiz kurslara başvurular başladı. 16-25 yaş arası tüm gençlere açık olan kurslara 12 Mart 2017 Pazar Günü’ne kadar www.pamukkale.bel.tr adresi üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı