REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de okullara her yıl 10 konferans salonu

Pamukkale’de okullara her yıl 10 konferans salonu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçedeki eğitim kurumlarına desteklerinin süreceğini, her yıl 10 okula konferans salonu kazandıracaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2016 Cumartesi, 10:08

Pamukkale Belediyesi’nin okullara kazandırdığı konferans salonlarından 8’incisini Yardımseverler Derneği İlkokulu’nda hizmete sunuldu. Salonun açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

denizli-okullara-konferans-salonu-5

EĞİTİME KATKIYA DEVAM
Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, eğitime katkı vermeyi sürdereceklerini belirterek, “Resmi olarak bugün 8’inci konferans salonumuzu Yardımseverler Derneği İlkokulumuzda açtık. Buradan okullarımıza müjde vermek istiyorum. Okullarımızda büyük ihtiyaç olan modern konferans salonlarının yapımı noktasında bir hedef koyduk. İnşallah yılda 10 tane konferans salonunu eğitim yuvalarımıza kazandıracağız. Bu salonlarda öğrencilerimizin cevherleri ortaya çıkacak” dedi.

denizli-okullara-konferans-salonu-2

“İKİ KOLDAN EĞİTİME DESTEK”
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci de, bir yandan büyükşehir bir yanda da Pamukkale Belediyesi’nin Pamukkale İlçe halkına iki koldan hizmet götürdüğünü ifade ederek, “Büyükşehir olarak, Pamukkale Belediyesi olarak belediyecilik anlamında bilinir hizmetlerimizin yanı sıra, geldiğimiz noktada başta eğitime destek olmak üzere birçok hizmet halkımızla buluşuyor. Pamukkale Belediyemizin konferans salonları eğitime verilen desteğin önemli birer örnekleri. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı okullar, eğitime sağladığı destekler geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almaları noktasında güzel çalışmalar” diye konuştu.

denizli-okullara-konferans-salonu-3

TEŞEKKÜR ETTİLER
Yardımseverler Derneği İlkokulu Müdürü Feyzi Özmen ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan da, okula modern bir konferans salonunu kazandıran ve eğitime verdiği desteklerden dolayı Gürlesin’e teşekkür etti.

denizli-okullara-konferans-salonu-1

ÖĞRENCİLER İLK GÖSTERİLERİNİ SUNDU
Konuşmaların ardından Yardımseverler Derneği İlkokulunun öğrencileri yeni konferans salonlarında ilk gösterilerini sergiledi. Öğrenciler, törene katılanlara şiir ve müzik ziyafeti sundu. Etkinlik sonunda öğrenciler, Başkan Gürlesin’e okula kazandırdığı konferans salonu için çiçek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu