REKLAMI GEÇ

Pamukkale’den 8 Mart programı

Pamukkale’den 8 Mart programı

Pamukkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü “Kadınlar Gülerse Dünya Güler” sloganıyla kutlayacak. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm Pamukkalelileri davet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kadınlar Günü’nü bir günü sığdıramayız. Ancak, bu özel gününde yanlarında olduğumuzu düzenlediğimiz etkinlikle göstermek istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2017 Salı, 11:04

Pamukkale Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Kadınlar Gülerse Dünya Güler” sloganı ile özel bir etkinlik düzenleyor. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde 8 Mart saat 19.30’da yapılacak etkinlikte Udi Seyfi Seyfettin Akkalp, ezgiler sunacak. Stand-Up sanatçısı Ömer Akbaba’nın esprileri ile renklendireceği etkinlikte Kum Sanatı Ustası Ömer Faruk Elmas görsel şov sunacak. Kadınlar Günü’ne özel organize edilen etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kadınsız bir dünyanın düşünülemeyeceğini ifade ederek, “Başta annelerimiz olmak üzere, bacılarımızın, eşlerimizin yüzlerini güldürmek hepimizin en önemli vazifelerinden birisidir” dedi.

Sabrın ve şefkatin simgesi olan kadınlara Türk toplumunda özel bir önem verildiğinin altını çizen Başkan Gürlesin, “Bizler ‘Cennet Anaların Ayaklarının Altındadır’ hadisinin anlamını çok iyi bilmekteyiz. Kadınlarımız desteklenmesi demek, öncelikle ailenin desteklenmesi demektir. Ailenin desteklenmesi de toplum ve ardından da milletin güçlenmesi demektir. Bu bilinçle, Pamukkale Belediyesi olarak kadınlarımızın sosyal ve kültürel hayata katılımlarını artırmak için birçok çalışmaya imza atmaya devam edeceğiz. Düzenlediğimiz bu özel etkinliğe tüm kadınlarımızı ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu