REKLAMI GEÇ

Develi yoluna sıcak asfalt

Develi yoluna sıcak asfalt

Pamukkale Belediyesi, Develi Mahallesi’nde 1.200 metrelik sıcak asfalt, kaldırım, yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 700 bin liralık bir yatırımla Develi Mahallesi’nin üst yapı anlamında büyük bir ihtiyacının tamamlandığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2016 Cumartesi, 10:48

Develi Mahallesi’nin girişinden çıkışına kadar olan 1.200 metrelik yol yeniden düzenlendi. Yağmur suyu hattı, beton parke, perde duvar ve asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol törenle açıldı.

denizli-develi-asfalt-calismasi-1

Törene Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri ve Develi Mahalle sakinleri davetli katıldı.

“DEVELİ HAK ETTİĞİNİ ALMAYA DEVAM EDECEK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, törende yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bugüne her noktada ilçemizin adına yakışır çalışmaları hayata geçiriyoruz. Develi Mahallemizde gençlerimiz spor yapsın diye halı saha yatırımımızı tamamlamıştık. Ayrıca güvenlik noktasında mahallemizi mobese sistemiyle donattık. Şimdi de önemli bir yatırımı tamamladık. Mahallemizin ihtiyaçlarından birisi olan girişinden çıkışına ana caddede kaldırımı, sıcak asfaltı, yağmur suyu hattı ve perde duvar çalışmasını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. 700 bin liralık bir yatırımın bu güzel günde de açılışını hep birlikte gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyim” dedi.

denizli-develi-asfalt-calismasi-2

Konuşmaların ardından Başkan Gürlesin, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini keserek yolu halkın hizmetine sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu