REKLAMI GEÇ

Dokuzkavaklar Merkezefendi Camisi’ne kuran kursu ve kreş

Dokuzkavaklar Merkezefendi Camisi’ne kuran kursu ve kreş

Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla yenilenen Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Merkezefendi Camisi bünyesinde Kuran kursu ve 4-6 yaş grubu çocuklar için kreş açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 11:21

Pamukkale Belediyesi’nin desteğiyle Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki Merkezefendi Cami’nin alt kısmı bayanlar için Kuran Kursu ve 4-6 yaş çocuklar için kreş şeklinde düzenlenerek hizmete açıldı. Açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Müftüsü Mehmet Aşık ve vatandaşlar katıldı.

denizli-dokuzkavaklar-kuran-kursu-ic-1

İl Müftüsü Mehmet Aşık ve ile Merkezefendi Cami Yaptrma ve Yaşatma Derneği Başkanı Osman Demir, törende yaptıkları konuşmalarda, desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler.

“CAMİLERİN ETRAFINDAKİ DUVAR KALKTI”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, katkı sağlayanlara teşekkür ederek, “Çocuklarımız camiyle buluşuyor. Camilerimizin etrafındaki duvarlar kaldırıldı. Altlarına Kuran kursu salonları açılıyor. Büyükşehir olduğumuzda, ‘Hizmetler artarak gelecek’ dedik. Bir taraftan ilçe belediyemiz bir taraftan bizler 2 koldan hizmet üretiyoruz. Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin, şekil olarak değil esas olarak çok güzel bir hizmet üretmiş. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah yarınız daha güzel olacak. İnşallah değerlerimizle çocuklarımız geleceğe doğru donatacağız. Çocuklarımız bizi biz yapan değerlerimizle ezanımızı bu coğrafyada okutmaya devam edecek, bayrağımızı da sonsuza kadar dalgalandıracak” dedi.

denizli-dokuzkavaklar-kuran-kursu-ic

“CAMİ VE OKULLARA ÖNEM VERİYORUZ”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, cami ve okullara ayrı bir önem verdiklerini, bu konuda çok hassas davranıldıklarını ifade ederek, “Camilerimizin bakım, oranım ve temizliğine kadar her anlamda destek sağlıyoruz. Aktepe’nin ardından Dokuzkavaklar Mahallemizde Merkezefendi Camisi’nde Kuran Kursu ve 4-6 yaş çocuklar için ise eğitim alanını hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1980’de yan tarafta eski bir bina vardı ve ben orada bir yıl Kuran Kursu’na katıldım. Bundan dolayı mahallemizin ve camimizin bizim için ayrıca bir farkı var” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Merkezefendi Cami Kuran Kursu 4-6 yaş kreşinin açılış töreni, dualarla yapıldı. Tören sonrasında Başkan Gürlesin ve protokol üyeleri Kuran Kursunda incelemelerde bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin pilav hayrı ile etkinlik son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu