REKLAMI GEÇ

DP Adayı Özhan projelerini açıkladı

DP Adayı Özhan projelerini açıkladı

Demokrat Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Can Özhan, belediye meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantıda projelerini açıkladı. Özhan, vatandaşların kıratı özlediğini belirterek “Seçmen bizden önde gidiyor. Biz bu açığı kapatacağız” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 12:31

ŞENGÜL BOZ

Demokrat Parti(DP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Can Özhan, Yelken Restoranda  basın toplantısı düzenledi.   DP İl Başkan Vekili Aykut Yıldırım ile Belediye Meclis Üyesi adaylarının katıldığı toplantıda, projelerini açıklayan Başkan Adayı Av. Rıza Cam Özhan,  son dönemde yaşananlarla birlikte siyasetin inanılmaz kirlendiğini ve yozlaştırıldığını ileri sürdü.
denizli-dp-pamukkale-belediye-baskan-adayi-ic

Özhan, “Siyaset Türkiye’de fabrika ayarlarına geri döndürülmelidir, Türk siyaseti son dönemde yaşanlarla birlikte, inanılmaz bir kirlenme yozlaşmanın içindedir.  Bu sebeple; 30 Mart yerel seçimleri, sıradan bir yerel seçimden çok daha fazla önem arz etmektedir zira bu seçimler hükümet açısından bir aklanma ve ibra tarihi, muhalefet açısından, AKP siyasi yapısının tüm kadroları ile birlikte tasfiye edilmeye başlanacağı milat olarak kabul edilmektedir” dedi.

SEÇMEN KIRATI ÖZLEMİŞ
Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri, mahalle, kahve ziyaretlerinde seçmenin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını da sözlerine ekleyen Özhan, “Vatandaş Kıratı özlemiş.  Biz seçim çalışmaları esnasında gördük ki, seçmen bizden önde gidiyor.  Partimiz  bu  arzunun gerisinde kalmış. Ama çalışmalarımızla bu açığı kapatacağız. Öyle yada böyle Türkiye’deki demokratların, bu seçimde ve sonrasında, 1946 yılında millet tarafından dikilen bu koca çınarın altında yeniden toplanmaya başlayacağı hususu herkes tarafından dillendirilmeye başlamıştır. Zira merkez sağdaki çok geniş seçmen kitlesinin mevcut iktidarı ve muhalefet partilerini iktidar alternatifi olarak görmedikleri açıktır” diye konuştu .

PROJELERİNİ 17  BAŞLIK ALTINDA AÇIKLADI
Pamukkale Belediye Başkan Adayı Av. Rıza Can Özhan, yeni kurulan Pamukkale İlçesi’nin  Gözlerden  Cankurtaran’a  kadar uzanan bir hatta yer aldığını  ve bu hat üzerinde ,bu seçimlere kadar köy ve belde olarak adlandırılan bir çok  yerleşim yerinin de bulunduğu hatırlatarak, “Burada yaşayan insanların büyük şehir hayatına entegrasyonu ve kendilerini bir şehir insanı olarak hissetmelerini sağlamak  amacıyla ürettikleri projeleri hayata geçireceklerini belirtti.  Özhan, Üçgen projesinden, ücretsiz ulaşıma kadar bir çok projesini basın mensuplarıyla paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık