REKLAMI GEÇ

Ekmek askısıyla yardımlaşma

Ekmek askısıyla yardımlaşma

Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi’nde, yardımlaşma ve dayanışmaya güzel bir örnek. Mahalle Muhtarı Serkan Kar, işlettiği marketin önüne ekmek askılığı koyarak, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek ulaşmasını sağlıyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2015 Salı, 11:34

Acıpayam’da öğretmenlik yapan Kadir Can’ın, ihtiyaç sahiplerini incitmeden onlara yardım ulaştırılmasını amacıyla ‘Askıda Yemek’ uygulamasına önderlik etmesinin ardından, Zeytinköy Muhtarı Serkan Kar da ücretsiz ekmek temini için ‘Askıda Ekmek’ uygulaması başlattı. Kendi işletmesi olan marketin önüne ekmek askılığı koyan Kar, ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz ekmek almalarını sağlıyor.

Ekmek askılığının 3 günden bu yana market önünde durduğunu söyleyen Muhtar Kar, “Madic-1di olanakları kısıtlı olan insanlara rencide etmeden yardım ulaştırmak önemli. Askıda ekmek de dünden bugüne hep canlı kalmasın umut ettiğimiz yardımlaşmadır. Bu uygulamamız 3 günde çok fazla ilgi gördü. Yardımsever vatandaşlarımız 4 ekmek alıyorsa birini mutlaka bu askılığımıza bırakıyor. Bu askılığımız Ramazan ayı için geçerli değildir. Sürekli kalacak ve ihtiyaç sahiplerine ekmeklerimiz ulaşacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu