REKLAMI GEÇ

Evlenene doğum yapana hediye var

Evlenene doğum yapana hediye var

Pamukkale Belediye Meclisinde, evlenen her çifte ve bebek sahibi olan ailelere hediyeler verilmesi kararı alındı. Ayrıca oy birliği ile alınan karara göre amatör spor kulüplerine, öğrencilere ve eğitim kurumlarına da spor malzemesi yardımında bulunulacak. Yardım ve hediyeler, Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinden karşılanacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 18:54

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran toplantılarını tamamladı. Meclis üyeleri son birleşimde, ilçe sınırları içerisinde yeni evlenen her çifte ve bebek sahibi olan her aileye hediyeler verilmesi ile ilgili gündem maddesini görüştü.

Pamukale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bütçesinden, ilçe sınırları içerisinde yeni evlenen her çifte nikah hediyesi olarak fincan takımı, mealli Kuran-ı Kerim ile Türk Bayrağından oluşan hediyelerin verilmesi, bebek sahibi olan her aileye ise içerisinde çanta, bebek bakım seti, mama, bez, biberon gibi malzemelerin bulunduğu hediye paketi verilmesi ile ilgili karar alındı.

Ayrıca, amatör spor kulüplerine, öğrencilere ve eğitim kurumlarına, ayakkabı, eşofman takımı yardımı yapılması da meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu