REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Aşırmadık yararlandık

Gürlesin: Aşırmadık yararlandık

Düzce Belediyesi’nden aşırıldığı gerekçesiyle muhalefetin eleştirilerine neden olan Pamukkale Belediyesi 2015-2019 Dönemi Stratejik Planı ile ilgili savunma Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’den geldi. Gürlesin, eleştirileri samimiyetsiz bulduğunu belirterek, “Plan hazırlanırken Düzce, İstanbul ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin stratejik planlarından yararlandık. Bundan doğal bir şey olamaz” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2014 Salı, 10:11

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği birleşimde, Ekim ayı toplantılarında görüşülen ve oy çokluğu ile kabul edilen Stratejik Plan tartışmaları gündeme geldi. “Düzce” ifadesi silinmeden meclise getirildiği, bası verileri Pamukkale İlçesi ile uyuşmadığı için aşırma olduğu gerekçesi ile eleştirilen Stratejik Plan’a yönelik tepkileri yanıtlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Bu eleştirileri samimiyetsiz buluyorum. Plan hazırlanırken, Düzce’den İstanbul’dan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Stratejik Planlarından yararlanmamızdan doğal bir şey olamaz” dedi.

PERFORMANS PROGRAMI’NDA DA ÇELİŞKİLER VAR
Kasım ayı toplantılarının ilk birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyon’undan gelen “Performans Program Taslağı” görüşüldü. CHP’li Meclis Üyesi ve Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Kerim Kıvrak, “Stratejik Plan’da olduğu gibi Performans Programı da gayri ciddi hazırlanmıştır. İçerisinde çok sayıda eksiklikler ve gider ve gelir kalemlerinde birbiriyle çelişen rakamlarlar var” açıklaması Meclis Başkanı Gürlesin’i kızdırdı. Performans Programı’na, MHP’li üyelerin de aynı gerekçelerle ret oyu vermesine tepki gösteren Gürlesin, “Siyaset yapıyorsunuz ve samimi davranmıyorsunuz. Plan ve Bütçe Komisyon’unda olmanıza rağmen neden bu eksiklikleri komisyonda paylaşmıyorsunuz. Eğer siz samimi olmaz ve siyaset yaparsanız biz de kusura bakmayın size pabuç bırakmayız” diyerek sert sözlerle karşılık verdi.

anons

AYAK ÜSTÜ DÜZELTME
MHP ve CHP’li üyelerin Performans Raporu’nda tespit ettikleri eksiklikler, Meclis’te ayaküstü düzeltilmeye çalışıldı. Performans Programı Taslağı, gerekli düzeltmelerin yapılması şartıyla meclis üyelerinin oylarına sunuldu. Pamukkale Belediyesi’nin 99 Sayfadan oluşan Performans Raporu, CHP ve MHP’li üyelerin ret oyuna karşılık 20 evet oyu ile kabul edildi.

Yorumlar

ismail   -  Bağlantı 4 Kasım 2014, 17:17

Köylü camiye girmiş bakmış millet namaza başlamış oda safa katılıp namaza durmadan önce yanındakine sormuş farz mı sünnet mi? adamdan cevap yok yine sormuş yine cevap yok! Bizim ki kızmış ulan farz ise farz, sünnet ise sünnet, fesattır fesat!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu