REKLAMI GEÇ

Gürlesin: Cankurtaran’a 2.2 milyon liralık yatırım

Gürlesin: Cankurtaran’a 2.2 milyon liralık yatırım

Mahalle buluşmaları kapsamında Cankurtaran Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cankurtaran’da da önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sadece üst yapı, yağmur suyu hattı olmak üzere 2.2 milyon liralık bir yatırımı yaptık. Yeni yerleşim bölgesinde de üst yapı atağımız devam ediyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2016 Cuma, 12:49

Cankurtaran mahalle buluşmasında Başkan Gürlesin’e Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

denizli-pamukkale-belediye-baskani-gurlesin-cankurtaranda-1

“CANKURTARAN’DA ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK”
Pamukkale İlçesi’ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip, taleplerini aldıklarını belirten Gürlesin, “İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızla buluşarak modern Pamukkale yolunda el ele birlikte yürüyemeye devam ediyoruz. İlçemizin bir uç noktası olan Cankurtaran mahallemizde de vatandaşlarımızla bir aradayız” dedi.

68 mahallede olduğu gibi Cankurtaran’da da hummalı bir çalışma sürdürdüklerini anlatan Gürlesin, “Mahallenin merkez bölgesinin üst yapı dönüşümünü tamamlandı. Caddeler ve sokaklar döşenen parke taşlarıyla modern bir görünüme kavuştu. Cankurtaran Mahallesi’nin üst kısmında da çalışmalarımızın büyük kısmı bitti. 48 bin metrekare beton parke, 4 bin 700 metre bordür, 870 metre suyu hattı olmak üzere şuana kadar yaptığımız üst yapı yatırımı 2.2 milyon lira. Ayrıca Cankurtaran mahallemizde can ve mal güvenliğine katkı koymak amacıyla mobese kameralarıyla donattık. Yeşil alan çalışmalarımız mahallemizde devam ediyor. Yapılacak yatırımlarla ilgili de planlamalarımızı yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu