REKLAMI GEÇ

Gürlesin halkla buluştu, sorun dinledi

Gürlesin halkla buluştu, sorun dinledi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin vatandaş buluşmalarını başlattı. İlk toplantıya gerçekleştiren Gürlesin vatandaşların sorunlarını dinledi. Gürlesin, “Yeni uygulamamızla vatandaşlarımızla sohbet tadında görüşmeler yapıyoruz. Aktarılan sorunların çözümü için çaba harcıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2017 Pazartesi, 15:33

Pamukkale Belediyesi, halka iletişim konusunda yeni bir çalışma başlattı. Bundan böyle her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” yapılacak.

Uygulamanın ilki Pamukkale Belediyesi’nin YSE’deki hizmet binasında bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Başkan Gürlesin vatandaşlarla bir araya gelirken Başkan Yardımcıları Adnan Kaya ve Abdullah Sevinçli, Pamukkale Belediye Meclisi’nin CHP’li üyeleri Zeynep Kural, Özkan Aslan ile birim müdürleri de buluşmada yer aldı.

Başkan Gürlesin, Halk Günü’ne katılan herkesin derdini anlattığı buluşmanın vatandaşları dinlemek açısından önemli olduğunu belirterek, katılan herkesi tek tek dinledi. Farklı mahallelerden buluşmaya gelen vatandaşlar ise yaşadıkları sıkıntıları dile getirme imkanı buldu. Başkan Gürlesin, talepleri olan vatandaşları ilgili birim müdürü ile hemen görüştürerek sorunun çözülmesini sağladı.

“HER AY GERÇEKLEŞECEK”
Farklı zamanlarda vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz bu kez halkımızı belediyemizde ağırlamak istedik. Bu nedenle halk günü yapmaya başladık. Bundan sonra her ayın ilk pazartesi günü Pamukkale Belediyesi’nde bulunan Pamuk Kafe’de vatandaşlarımızla ‘Halk Günü’nde bir araya geleceğiz. Burada halkımızın yaşadığı sıkıntılar varsa elimizden geleni yaparak çözmeye çalışıyoruz. Şikayeti olan vatandaşlarımızın konusunu sıcağı sıcağına çözmeye çalışıyoruz. Hemen çözümü olmayan konuyu da nasıl çözülebileceği konusunda bilgileri veriyoruz. Vatandaşlarımızı her ayın ilk pazartesi günleri Halk Günü’ne bekliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu