REKLAMI GEÇ

Gürlesin öğrencilere aşure dağıttı

Gürlesin öğrencilere aşure dağıttı

Pamukkale Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Kredi Yurtlar Kurumu Kampus Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilere 4 bin kişilik aşure ikramında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2016 Çarşamba, 11:16

Aşure etkinliğine Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Kredi Yurtlar Kurumu Denizli İl Müdürü Alaattin Aktaş, Pamukkale Belediye Başkanı Yardımcıları Adnan Kaya, Türkay Gözlükaya katıldı.

denizli-pamukkale-universitesi-asure-1

Etkinlikte Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte kazandan kepçelerle aşureleri doldurarak öğrencilere ikramı kendileri yaptı. İlahilerin okunduğu aşure etkinliğinde Başkan Gürlesin, öğrencilerle de sohbet etti.

Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı etkinlik için Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür etti.

“3. ETKİNLİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”
Pamukkale Belediyesi olarak 3’ncü aşure hayrını KYK Kampus Kız Öğrenci Yurdunda üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Bütün vatandaşlarımızın hicri yılbaşını ve Muharrem ayına kutluyorum. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde kültürümüzde bulunan aşure hayrımızın bugün 3’ncü etkinliğini gerçekleştiriyoruz. Anadolu’nun dört bir tarafından gelen öğrencilerimizle her platformda bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bugünde aşure etkinliğimizde öğrencilerimizle buluştuk. Muharrem ayında da duamız İslam Coğrafyasında kalıcı huzur ve barış ikliminin sağlanması. Muharrem ayında birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Pamukkale Kaymakam Vekili Şükrü Görücü de anlamlı bir günde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen etkinlikten dolayı teşekkür etti. Görücü, “Vatanın her bir köşesinden Pamukkale Üniversitesi’ne gelen öğrencilerimize yönelik anlamlı bir etkinlikteyiz. Öğrencilerimize her zaman sahip çıkmalı, dertlerine derman olmalıyız. Bu anlamda da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Pamukkale Belediyemiz de hem KYK’lara verdiği destek hem de bölgede üniversite öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerle güzel çalışmalara imza atıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu