REKLAMI GEÇ

Gürlesin, Yeniköylüler ile buluştu

Gürlesin, Yeniköylüler ile buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Mahalle Buluşmaları kapsamında Yeniköylüler ile bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin istek ve şikayetleri dinleyen Gürlesin, Yeniköy’de yapmayı planladıkları çalışmaları anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2016 Pazartesi, 12:23

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ‘Mahalle Buluşmaları’nın 20’ncisi Yeniköy’de gerçekleştirildi. Başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli ile birlikte Yeniköy’e giden Gürlesin, mahalle muhtarı Yusuf Tekin ve mahalle vatandaşları dinledi.

denizli-pamukkale-yenikoy-yol-ic

Pamukkale’nin 331 bin nüfus ve çok geniş bir alana sahip olduğunu belirten Gürlesin, “68 mahallede yatırım atağı içindeyiz. O mahallelerimizden bir tanesi de Yeniköy. 24 aylık görev süremizi geride bıraktık. Geldiğimiz noktada yatırımlarımızla eserlerimiz bir bir ortaya çıkıyor. Yeniköy mahallemizde üst yapı çalışmaları kapsamında 27 bin metrekare kilit taşı döşedik. Mahallemizde üst yapı anlamında büyük bir dönüşüm sağladık. Çevre düzenlemesi ve çocuk oyun alanlarıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yeniköy dahi, tarımsal üretim yapan tüm mahallelerimizde arazi yollarının düzenlemesi çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

denizli-pamukkale-yenikoy-yol-ic-1

Konuşmasının ardından Başkan Gürlesin, vatandaşların taleplerini alarak, konularla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık