REKLAMI GEÇ

Gürlesin’den Albay Yıldız’a ziyaret

Gürlesin’den Albay Yıldız’a ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine karşı duran Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 15:19

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız ile bir süre sohbet eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ülkenin geleceğine kast eden FETÖ/PDY paralel çeteci hainler, 15 Temmuz gecesi halkın iradesini yok sayarak, seçilmiş hükumete karşı darbe kalkışmasında bulundu. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız, emniyet güçlerimiz ve TSK ile tam bir dayanışma içinde demokrasinin ve hukuk devleti yanında yer alarak bu darbe girişimini önlemişlerdir. İl Jandarma Komutanımız olarak sizlere de Denizlimizde darbe kalkışmasına karşı göstermiş olduğunuz üstün çaba ve sonraki süreçte başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Cengiz Yıldız da, “Bu darbe girişimi esnasında demokrasi ve hukuk düzenine sahip çıkma adına şehit olan kahraman silah arkadaşlarımıza, kahraman emniyet mensuplarımıza ve içerisinde çok sayıda gencimizin de bulunduğu kadirşinas milletimizin kahraman evlatlarına yüce Allah’tan rahmet, değerli aile fertleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri, demokratik hukuk sistemi içerisinde devletimizin ve yüce milletimizin emrinde, vatan savunmasında görevinin başındadır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu