REKLAMI GEÇ

İkametgahını Pamukkale’ye taşıyanlar ödül kazandı

İkametgahını Pamukkale’ye taşıyanlar ödül kazandı

Pamukkale Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği kampanya kapsamında ikametlerini Pamukkale’ye taşıyanlar, çekilen kurayla hediye kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2016 Salı, 10:41

Pamukkale Belediyesi ile PAÜ’lü öğrenciler arasında sosyal bir bağ kurmak ve ilçe nüfusunun reeel olarak belirlenmesi amacıyla düzenlenen “İkametgahını Taşı Biletleri Kap” kampanyasında ödül kazanan öğrenciler çekilişle belirlendi. önceliği ile başlatılan

ÇEKİLİŞİ GÜRLESİN YAPTI
Geçen yıl aralık ayında başlatılan kampanyayla ikametlerini Pamukkale ilçesine taşıyan tüm öğrencilere anında 5 sinema, 5 teleferik biniş bileti ödül olarak verilmişti. Ayrıca başvuranlar arasında yapılan çekilişle 5 kişi Karahayıt’ta 5 yıldızlı termal otelde 2 gün konaklama, 5 kişi tablet bilgisayar, 5 kişi akıllı telefon ödülünün sahibi oldu.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yaptığı çekilişle Emre Karaçay, Mustafa Selman Bakır, Göksu Pılsım, Muhammed Fatih Demir ve Evren Aydın akıllı telefon kazandı.

Tablet bilgisayar kazananlar Durmuş Erol, Özlem Bilmez, Mustafa Arıcı, Ümit Yusuf Erdem ve Aslı Uçar oldu.

Ahmet Yücelen, Fatıma Tül Zehra Tuna, Gökhan Yılmaz, Emrah Duman ve Furkan Kansu da Karahayıt’taki 5 yıldızlı bir otelde 2 gün konaklama şansını yakaladı.

KAMPANYA YENİDEN BAŞLAYACAK
Kampanyaya katılan tüm üniversite öğrencilerine teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlçemiz sınırlarındaki Pamukkale Üniversitemizin 45 bin öğrencisi bulunuyor. Hayata geçirdiğimiz bu kampanya ile birinci amacımız Pamukkale Üniversitesi’nden okuyan üniversite öğrencilerimizle sosyal bir bağ, temas kurmak, diyaloğu artırmak. İkinci amacımız da ilçemizde oturan nüfusun reel olarak belirlenmesi. Böylelikle hizmetin daha etkin ve aktif bir şekilde sunulması amacı taşıyoruz. Bu yıl aralık ayında kampanyamızı yineleyeceğiz. O dönemde yine öğrencilerimizin yoğun ilgisini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu