REKLAMI GEÇ

İki odalı kerpiç evde doğmuş

İki odalı kerpiç evde doğmuş

Denizli’de 30 Mart seçimlerinin en renkli isimlerindin biri olan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, 1 Nisan 1964’te Denizli’nin o zamanlar köy olan Karahayıt Beldesi’nde, iki odalı bir kerpiç evde dünyaya geldiğini söyleyip ekledi; “Bugün Türkiye’nin nüfusu bakımından 19 şehrinden daha büyük bir ilçenin ilk belediye başkanlığı için ter döküyoruz. Benim önderim 2 yıl önce kaybettiğim babam Koca Muhtar’dır”

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2014 Cumartesi, 10:16

Denizli’de 30 Mart Yerel Seçimleri’nin en konuşulan isimlerinden biri de İbrahim Vural. Pamukkale’de iddialı adaylardan biri olan CHP’li Vural, sokak sokak dolaşarak seçmenden 30 Mart için destek istiyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nin son 10 yılda seçimlerde istenilen ölçüde başarı gösteremediği bölgelerde etkili çalışma yaparak ezber bozma hedefinde olan Vural, içten, samimi ve halk adamı kişiliğiyle ön plana çıkıyor.

web kopya

GURURLA TAŞIYORUM
Halk Adamı ünvanını kendisine seçmenlerin taktığını dile getiren Vural, bu ünvanla gurur duyduğunun altını çiziyor. Aralık’tan bu yana sürdürdüğü seçim çalışmalarında on binlerce Denizlilinin elini sıktığını belirten Vural, “Onların gözünde gördüğüm güven, elini sıkarken hissettiğim enerji, inanın bana dünyanın en büyük hediyesidir. Halk adamı ünvanını da gururla taşıyorum” diye konuştu.

ibrahim-vural-kimdir-anons

İKİ GÖZ KERPİÇ EVDE DOĞDUM
1 Nisan 1964’te o zamanlar bir köy olan Karahayıt Beldesi’nde Melahat-Veli Vural çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldiğini dile getiren Vural, çocukluğunun ilk yıllarının zorluklar içinde geçtiğini dile getirdi. Geçimlerini sürdürmek için babasının 7 yıl boyunca yurtdışında işçi olarak çalıştığını, O’nun yokluğunda çok zorlandıklarını aktaran Vural, “Bugün geldiğim noktada Türkiye’nin 19 ilinden daha büyük bir ilçenin belediye başkanlığı için mücadele ediyorum. Allah’ın izniyle de bu seçimi alacağıma inanıyorum. Ancak bugün kendimden daha çok babamla gurur duyuyorum” dedi.

ic

KOCA MUHTAR’IN YOLUNDA İLERLİYOR
Babası Veli Vural’ın 20 yıl boyunca Karahayıt Köyü’nün muhtarlığını da yaptığını ve köyün beldeye dönüşmesinde en büyük rolü oynadığını belirten Vural, “O’nun yolunda ilerliyorum. Babam köyün son muhtarıydı. Ben de Karahayıt Beldesi’nin son belediye başkanı oldum. Şimdi Karahayıt’ın da içinde olduğu bu mega ilçenin Allah nasip ederse ilk kurucu başkanı olmak için emek veriyorum. Bana inanan güvenen, sevgisiyle yanında olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Babama hem temiz kalbi ve yardımseverliği hem de iri yapılı olması nedeniyle Koca Muhtar derlerdi. Ben Koca Muhtar’ın yolunda ilerliyorum” dedi.

projeler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu