REKLAMI GEÇ

KADEM’DEN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

KADEM’DEN BAŞKAN GÜRLESİN’E ZİYARET

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Denizli İl Temsilciliği üyeleri nezaket ziyaretinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2015 Salı, 15:58

KADEM Denizli Temsilcisi Hilal Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe Doğan ve Ayşe Pekdemir ile birlikte dernek üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Dernek Temsilcisi Hilal Can, alt yapıdan üst yapıya, eğitim başta olmak üzere sosyal kültürel projelere kadar Pamukkale Belediyesi’nin ilçenin geneline yayılan çalışmalarını memnuniyetle izlediklerini söyledi. Özverili çalışmalarından dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür eden Can, kadınlara yönelik dernek projelerinden bahsederek, destek istedi.

KIZ ÖĞRENCİ YURDU PROJEMİZ VAR
Kız öğrenci yurdu yapımı için arsa ihtiyaçları olduğunu aktaran Can, “Başta kız öğrencilerimizin barınması noktasında bir yurt yapımı projemiz var. Bunu içinde arsa ihtiyacımız var. Bu konuda desteklerinizi bekliyoruz. Dernek olarak yine kız öğrencilerimizin ek gelir sağlanması amacıyla kısmi zamanlı işler noktasında bir proje yürütüyoruz. Çalışmalarımıza Pamukkale Belediyemizin desteklerini bekliyoruz. Ayrıca Pamukkale İlçemizde mağdur kadınların korunması ve hakları noktasında bilinçlendirilmesi amacıyla çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

STK’LAR ÇOK ÖNEMLİ
Sivil Toplum Kuruluşları ve özellikle kadınlara yönelik dernekleri önemsediklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Öncelikle gelişmiş ülkelerde olmak üzere tüm dünyada Sivil Toplum ve STK’lar yaşamın hemen her alanında kamuoyu oluşturma, eleştiride bulunma, karar birimleri üzerinde etkili olma, sorunları gündeme getirme ve nihayet ekonomik, toplumsal ve kurumsal sorunları çözme misyonlarıyla gündeme gelmişlerdir. Bu bağlamda, STK’lar, gelişmişlik ve kalkınmışlığın; kamu ve özel sektörü oluşturan piyasa ile birlikte üçüncü dinamiği sayılmaktadırlar. STK’larımızı özellikle kadınlara yönelik derneklerimizi önemsiyoruz. Bu noktada çalışan KADEM ise öne çıkan bir sivil toplum kuruluşu. KADEM’in Denizli’de kız öğrencilerimiz ve kadınlara yönelik projeleri anlamında yapabileceğimiz ne varsa pozitif noktada Pamukkale Belediyesi olarak destek olmaya çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu