REKLAMI GEÇ

Karahayıt’ta naat gecesi

Karahayıt’ta naat gecesi

Pamukkale Belediyesi’nin Karahayıt’ta sürdürdüğü Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, şiir ve ezgilerin yanı sıra, naat-i şerifle Peygamber sevgisini notaların diliyle izleyenlere aktardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 09:42

Pamukkale Belediyesi’nin, Ramazan ayının manevi atmosferinin yaşatan etkinlikleri sürüyor. Ezgi şölenlerinden tasavvuf musikilerine, sema gösterilerinden ilahilere, dini sohbetlere kadar Karahatıy’ta Ramazan coşkusu yaşanıyor.

karahayit-ramazan-senligi-2

Programın hafta sonu gerçekleşen 12’nci etkinliğinde ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu sahne alarak izleyenlere şiir ve ezgilerle duygu selinin yaşandığı Ramazan akşamı yaşattı. Sanatçılar naat-i şerifleri seslendirerek, Peygamber sevgisini notaların diliyle izleyenlere anlattı. Ezgi sanatçıları Fatih Koşan ve Mehmet Saraçoğlu, seslendirdikleri şiir ve eserlerin yanı sıra birçok dini hikaye de anlatarak geceye ayrı bir renk kattı. Vatandaşlar programın sonunda büyük beğeniyle izledikleri sanatçıları ayakta alkışladı.

karahayit-ramazan-senligi-1

İlçede Ramazan ayının maneviyatına yakışır etkinliklerin devam ettiğini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, programın sonunda sanatçılara içerisinde Kuran-ı Kerim, tespih ve asansın bulunduğu sanduka hediye etti.

karahayit-ramazan-senligi-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık