REKLAMI GEÇ

Komisyon ve birlik seçimleri tamam

Komisyon ve birlik seçimleri tamam

Pamukkale Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantılarının 3. birleşimini gerçekleştirdi. Toplantıda, Pamukkale Belediyesi’ni Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği,Türk Dünyası Belediyeler Birliği, Sağlıklı Kentler Birliği ile Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi’nde temsil edecek üyeler belirlendi. Ayrıca Engelliler Komisyonu oluşturuldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2014 Cumartesi, 11:13

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarına devam edildi. Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği Haziran ayı toplantıları 3. birleşiminin gündemini seçimler oluşturdu.

Pamukkale Belediye Meclisi AKParti Grup Başkanvekili Mehmet Ali Haluk Değirmenci, CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş ve MHP Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz imzasıyla, Engelliler Komisyonu kurulması için önerge verildi. Önerge oybirliğiyle kabul edildi ve yapılan seçimde komisyon üyeliklerine AKParti’denKadir Erken, Adnan Kaya,işitme engelli İbrahim Çelebioğlu, CHP Grup Başkanvekili ve ortopedik engelli Oral Baş ile MHP’den Yasin Çatalok seçildi.
denizli-pamukkale-belediye-meclisi-ic-jpg

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği’nde 5 yıl Pamukkale Belediyesi’ni temsil edecek 1 asil 1 yedek üye de gizli oyla belirlendi. CHP ve MHP grupları isim vermezken, AK Parti Grubu’nun önerdiği Hüseyin Kaya asil, Alpaslan Albay ise yedek üye seçildi.

Pamukkale Belediye Meclisi’nin bir diğer gündem maddesini ise Türk Dünyası Belediyeler Birliğine üye seçilmesi oluşturdu. Yine gizle oylamayla yapılan seçim için CHP ve MHP grupları isim bildirmedi.Oylamada, AKP’li Kadir Erken, Türk Dünyası Belediyeler Birliği üyesi seçildi.

MHP’NİN ADAYI ÇEKİLDİ
Pamukkale Belediyesi’nin Sağlıklı Kentler Birliğine üyeliği mecliste tartışma konusu oldu. Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin Sağlıklı Kentler Birliği’ne üyelik başvurusunda bulunulduğunu ve başvurunun kabul edildiğini söyledi. Muhalefet partilerine mensup üyeler ise, başvurunun kabul edildiğini, ancak üyeliğin kesinleşmediğini ileri sürerek seçime itiraz etti. MHP’li Erdoğan Er, yapılacak seçimin etik olmadığını öne sürerek, adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Tartışmaların ardından oylama yapıldı ve 20’şer oy alan AK PartiliAdnan Kaya ile Kadir Keskin asil üye seçilirken, CHP’nin adayı Azime Bilginç ise 9 oy aldı.
denizli-pamukkale-belediye-meclisi-ic-1.pg

ÇİFTÇİ MALLARINI KORUMA MECLİSİ’NE ÜYE
Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi’ne üye seçimi de gizli oyla gerçekleştirildi. CHP ve MHP gurubunun aday belirtmediği seçimde, AK Parti grubundan Feyyaz Çeşen, Hüseyin Acar, Abdullah Şencan, Muhammet Kısaç ile İsmail Balaban Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi üyesi seçildi.

Seçimlerde Ticaret Odası’ndan 4, Sanayi Odası’ndan ise 1 temsilci, Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi üye seçiminde oy kullandı. Ayrıca, kaymakam ve ilçe tarım müdürlerinin doğal üyesi olduğu Murakabe Heyetine, Turgut Özkan, Ayşe Doğan, Muharrem Özen, Mehmet Cansever ile Ferhat Arslan seçildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu