REKLAMI GEÇ

Küçükdere yoluna neşter

Küçükdere yoluna neşter

Pamukkale Belediyesi’nin, Küçükdere Mahallesi’nde başlattığı yol çalışması sürüyor. Başkan Hüseyin Gürlesin, çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 11:21

Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Küçükdere Mahallesi’nde yol düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler mahalle girişinden merkeze kadar 3 kilometrelik yolda yol genişletme, kanal temizliği ve çevre düzenlemesi çalışmalarını sürdürüyor.

“YATIRIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Küçükdere Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. İlçede birçok noktada çalışmaların sürdüğünü vurgulayan Başkan Gürlesin, “Küçükdere Mahallesi’nde önemli bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Mahallede plandığımız bir çok çalışma var. Ancak bu yolun tamamlanmasına öncelik veriyoruz. Küçükdere’de olduğu gibi bizim hedefimiz bütün mahallelerimizin giriş ve çıkışının şehir merkezimizdeki gibi görselliğe sahip olması. İnsanlarımızın rahatça ulaşımlarını sağlayabilmesi. Bu anlamda planlarımız doğrultusunda çalışıyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak alanda yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Şahsım olarak yine çalışmalarımızın hem planlama aşamasında, devam ederken ve tamamlandıktan sonra denetlenmesi, o işin verimliliğinin daha düzgün olması, daha sağlıklı işlerin yürümesi için alandayım. Alanda varsanız, bizzat işin içerisindeyseniz başarı o zaman geliyor. Küçükdere Mahallemize yaptığımız yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“SEÇİM ODAKLI ÇALIŞMIYORUZ”
Pamukkale Belediyesi olarak hizmeti halka ulaştırmak amacıyla yatırımlara art arda devam ettiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Yatırımları gölgelemek, farklı noktalara çekmek amacıyla ‘Seçim öncesinde çalışmalara ağırlık verildi, sonrasında hizmetler yapılmıyor’ diye bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Biz çalışmalarımıza hiçbir zaman ara vermedik. Tek odağımız hizmet odaklı yatırımların vatandaşımıza ulaştırılmasıydı. Kurulduğumuz günden bugüne de aynı tempoda devam ediyoruz. Seçim öncesi veya sonrası fark etmez! Biz halkımıza en iyi hizmeti götürmek, modern bir Pamukkale yolunda yatırımları bir bir hayata geçirmek için geceli-gündüzlü çalışıyoruz. Halkımız bizi takip etsin. Vatandaşlarımızın bize vermiş olduğu desteğin Allah’ın izniyle inşallah karşılığını vermek istiyoruz. Hatta fazlasını vermek istiyoruz. Hayallerde olmayanı biz yapmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu