REKLAMI GEÇ

Mahalle buluşmaları Kervansaray’la devam etti

Mahalle buluşmaları Kervansaray’la devam etti

Pamukkale Belediyesi’nin “Mahalle Buluşmaları”nın üçüncüsü Kervansaray Mahallesi’nde yapıldı. Başkan Gürlesin ve ekibi, mahalle sakinleri ile bir araya geldiği buluşmada, istek ve sorunları dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2015 Cumartesi, 17:27

Pamukkale Belediyesi, Aktepe ve Cumhuriyet mahalleri’nin ardından üçüncü buluşma Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Pazaryerindeki toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya ile Kervansaray Mahalle Muhtarı Döne Tuna ve birim müdürleri eşlik etti.

denizli-pamukkale-belediyesi-cuma-bulusmasi-ic

Mahalle buluşmalarına önem verdiklerini kaydeden Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin, “Buraya sizi dinlemeye geldik. Bizim göremediğimiz sıkıntılar olabilir. Bizden istediğiniz çalışmalar olabilir. Burada ekibimle birlikte hepsini tek tek not alıp, yapılabilecek olan çalışmaları değerlendireceğiz” dedi.

Açılış konuşmasından sonra vatandaşlar belediyeden istedikleri hizmetleri Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine aktardı. Daha çok temizlik ve yeşil alanlar konusunda istekleri olan Kervansaray Mahallesi sakinleri, kapalı pazaryeri de yapılmasını istedi.

denizli-pamukkale-belediyesi-cuma-bulusmasi-ic-1

KERVANSARAYSPOR’A KUPA VERİLDİ
Gürlesin, yaklaşık 3 saat süren buluşmanın son bölümünde Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği Pamukkale’de Futbol ŞöleniHalı Saha Turnuvası’nda dördüncü olan Kervansarayspor’un kupasını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu