REKLAMI GEÇ

Mahalle buluşmalarıyla sorunlar belirlenecek

Mahalle buluşmalarıyla sorunlar belirlenecek

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içindeki mahallelerin sorunlarını belirlemek ve vatandaşların isteklerini öğrenmek üzere toplantılar düzenleyecek. “Mahalle buluşmaları” adı altında düzenlenecek toplantıların ilk 24 Temmuz Cuma günü Aktepe Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 10:03

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahalle Buluşmaları” adı altında düzenleyecekleri toplantılarda, vatandaşların ayağına giderek istek, şikayet ve sorunlarını dinleyeceklerini, buna göre de çözümler geliştireceklerini söyledi.

İlk buluşmanın 24 Temmuz Cuma günü saat 18.00’de Aktepe’deki TOKİ Konutları’nda olacağını ifade eden Gürlesin, “Halkımızla iç içe olacağımızı yerel seçim öncesinde bir belediye başkan adayı iken söylemiş, taahhüdünü vermiştim. Bu noktada kuruluş aşamasını hızlı bir şekilde geçerek, sahaya indikten sonra sık sık halkımızla bir araya gelmeye gayret gösterdik. Bu anlamda yine önemli bir adım daha atıyor, halkımızla buluşma platformumuzu genişletiyoruz. Halkımızın her zaman olduğu gibi yine ayağına gidiyoruz. ‘Mahalle Buluşmaları’ adı altında halkımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

İlçe sınırları içindeki 68 mahallede bu etkinliği belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştireceklerini kaydeden Gürlesin, “Mahallelerde bizzat vatandaşlarımızı dinleyecek, taleplerini alacağız. Halkımızla ikramlarımızın eşliğinde yüz yüze sohbetler edeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak şahsım ve ekibimizle birlikte yine bütün çalışmalarımızda olduğu gibi, halkla içe içe bu yolda yürümeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu