REKLAMI GEÇ

Meclis’te bayrak protestosu

Meclis’te bayrak protestosu

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantılarının son birleşimine bayrak protestosu damgasını vurdu. Toplantıya ay yıldızlı Türk Bayrağı baskılı tişört ve şapkalarla katılan MHP Grubu ile CHP grubu, Lice’de PKK yandaşlarının askeri birlikteki Türk Bayrağı’nı indirmesini protesto etti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2014 Salı, 20:13

Pamukkale Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantılarını tamamladı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında toplanan meclis, 5 gündem maddesini görüşerek karara bağlarken, toplantıya CHP ve MHP grubunun protestosu damga vurdu.
denizli-pamukkale-belediye-meclis-toplantisi-bayrak-protestosu-ic.jjpg

CHP GRUBU DA KATILDI
Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde PKK terör örgütü mensuplarının askeri birliğe girerek, bayrak direğine tırmanıp göndere çekilen Türk Bayrağını indirmesini protesto etmek amacıyla MHP ve CHP’li meclis üyeleri toplantıya, üzerinde ay-yıldızlı Türk Bayrağı baskılı tişört ve şapkalarla katıldı. CHP Grubu, MHP’li üyelerden fazla tişört ve şapkalarını alarak protestoya katılarak destek verdi. Ak Partili, üyeler Meclis Salonu’na girdiklerinde CHP ve MHP Grubu üyelerini tebrik ederek, olayı şiddetle kınadıklarını belirtiler.

HESABI SORULACAKTIR
Meclis Başkanı Hüseyin Gürlesin, Lice’de Türk Bayrağı’na saldıranların çocuk da olsa hesabının sorulacağını bunun cezasız kalmayacağını belirtirken, CHP Grup Başkan Vekili Oral Baş, olayı şiddetle kınadıklarını dile getirdi. MHP grubu üyesi Mahmut Çatlık, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin namusu olan Türk Bayrağı’na yapılan saldırıyı esefle kınadıklarını vurguladı.
Lice’deki Türk Bayrağı’na yapılan saldırı ile ilgili protesto ve kınama mesajlarının ardından, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.
denizli-pamukkale-belediye-meclis-toplantisi-bayrak-protestosu-ic-1

AZİZİYE MAHALLESİ OLDU
Büyükşehir Belediyesi ile Pamukkale İlçesi’nin mahallesi olan Akköy İlçesi’nin Fatih Mahallesi’nin adı Aziziye olarak değiştirildi. Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde 2 Fatih Mahallesi olduğu ve adres karışıklığının yaşandığı gerekçesiyle Meclis Başkanlığı’na verilen teklifi görüşen Meclis Üyeleri, oy birliği ile Fatih Mahallesi’nin isminin Aziziye olarak değiştirilmesini kabul etti.

Yorumlar

ege   -  Bağlantı 11 Haziran 2014, 08:46

He anca bayrak thisortu giyip basına poz verin sohowdan başka bi şey bilmiyorsunu. Hani bayrak namustu hani inmezdi. YUh diyorum KKTC de rum nasıl bayraktan indiyse bizim toprağımızda o bağrağa uzanan el kırılmalıydı. İsterseniz bayraktan kule yapın. O bayrak indirilrken nerdeydiniz diye sorarlar adama

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu