REKLAMI GEÇ

Minikler fidanları doğayla buluşturdu

Minikler fidanları doğayla buluşturdu

Pamukkale’nin Kurtluca Mahallesi’nde, 13 anaokulundan 130 minik öğrenci, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında fidan dikimi yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2015 Cumartesi, 13:17

Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Orman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ortak etkinlikte, Ahmet Çalışkan Anaokulu, Ahmet Hanife Paralı Anaokulu, Akköy Anaokulu, Berna Dalaman Anaokulu, Fahri Akçakoca Anaokulu, Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu, Hüseyin Erikoğlu Anaokulu, Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu, Şenay Öztürk Anaokulu, Pamukkale Anaokulu, Toki Anaokulu, Veli Çetinkaya Anaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulu’ndan 130 minik öğrenci fidan dikimi yaptı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, törende yaptığı konuşmada, “Görevlerimizden birisi, doğayı ve ormanları korumanın yanında gelecek nesillere orman ve ağaç sevgisini aşılamak. Anaokulu öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize bu etkinliğe katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’da, 7’den 70’e büyük bir katılımla Kurtluca’da fidan dikim töreninde olmanın büyük hazzını yaşadığını söyledi.

Konuşmaların ardından çeşitli türlerdeki fidanlar toprakla buluştu. Fidan dikiminin bitiminde, Kurtluca Mahallesi kadınlarının hazırladığı saç börekleri ve ayranlar dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık