REKLAMI GEÇ

Muhtardan istek sorunlar dosyası

Muhtardan istek sorunlar dosyası

Pamukkale’nin Deliktaş Mahallesi Muhtarı Kadir Karaçolak, mahallenin sorunlarıyla ilgili bir dosya hazırladı. “Büyük sorunlar”, “takip edilen mikro sorunlar”, “ihtiyaçlar” gibi ana başlıklarla hazırlanan dosya, mahalleyi ziyaret edecek yetkililere verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2014 Pazar, 16:41

Muhtar Kadir Karaçolak, mahalle halkının da katılımıyla Deliktaş’ın sorun ve ihtiyaçlarından oluşan bir dosya hazırladı. Mahalleyi ziyaret edecek yetkililere verilmek üzere hazırlanan dosyada, “Büyük sorunlar”, takip edilen mikro sorunlar” ve “ihtiyaçlar” olmak üzere üç ana başlık bulunuyor.

Karaçolak’a göre, Deliktaş’ın sorunlarının başında pazaryeri sıkıntısı geliyor. Üçgen Çarşısı, tır parkları, yediemin depoları, okul ihtiyacı ve atıl okul arsaları, mahalle arasında hayvan beslenmesinden kaynaklanan koku ve sinek, hacizli araçların konulduğu garaj, 2010 sokağın alt ve üstyapı eksikliği çözüm bekleyen diğer sorunlar.

Dosyada; açılamayan sokaklar, bakım-onarım bekleyen yol ve kaldırımlar, Emniyet Camisiçevre düzenlemesi, çöplerin sokağa erken çıkarılması, moloz dökülmesi, okul önlerine hız kesicilerin konulması gibi telipler de yer alıyor.

Sağlık ocağına asansör yapılmasını da isteyen Karaçolak, halı saha veya futbol sahası,Kültür ve Etüt Merkezi gibi tesislere ihtiyacı olduğunu kaşdetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık