REKLAMI GEÇ

Öğrenciler İstanbul yolunda

Öğrenciler İstanbul yolunda

Pamukkale Belediyesi, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında olduğu gibi, bu dönem de üniversite sınavına girecek olan lise 11. öğrencilerini İstanbul’a götürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2016 Perşembe, 13:23

Öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak, İstanbul’un tarihi güzelliklerini görmek, biri devlet ve diğeri vakıf iki üniversiteyi tanıtmak amacıyla düzenlenen geziye katılan ilk kafile 4 otobüsle yola çıktı.

Öğrenciler üniversite ziyaretlerinin yanı sıra Miniatürk’ü ve Panorama 1453 Müzesi’ni gezecek. Düzenlenecek Boğaziçi turu ile İstanbul’un doğal ve tarihi güzelliklerini görme fırsatı yakalayacaklar.

Yapılan planlamaya göre, ilk sömestri döneminde Pamukkale Belediyesi tarafından 950 öğrenci İstanbul’a götürülecek. Eğitim yılının ikinci sömestrisin de de gezi faaliyetine devam edilecek.

Öğrencileri İstanbul’a uğurlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Amaç burada gelecek yıl üniversite sınavını girecek gençlerimize moral ve motivasyon sağlanması, gelecek planlarının, hayallerinin yükseltilmesi. Millet olarak, aileler olarak umut bağladığımız gençlerimizin hayallerinin gerçekleşmesi noktasında bir basamak olmak. Bizim hayata geçirdiğimiz projelerin mutlaka bir anlamı ve önemli bir gerekçesi olmalı. Sadece İstanbul’a götürmek için gençlerimizi göndermiyoruz. Burada hem eğitime dokunmuş oluyoruz, hem ailelere dokunmuş oluyoruz. Hem de gençlerimizin, ailelerinin beklentilerinin boşa çıkarılmaması anlamında ellerinden tutmak istiyoruz. İstanbul gezimiz ayrıca onlar için bir araştırma gezisi olmuş oluyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu