REKLAMI GEÇ

OICC Genel sekreteri Pamukkale’de tatil yaptı

OICC Genel sekreteri Pamukkale’de tatil yaptı

İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC)’nın Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı, bir hafta Karahayıt’ta tatil yaptı. Termal tedavi gören Kadı, Pamukkale’yi de gezdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2015 Cuma, 11:10

Türkiye’nin turizmdeki markalarından birisi olan Pamukkale’den geçen yabancı konuklar arasına 6 yıl Medine, 9 yıl Mekke Belediye Başkanlığı yapan, halen İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı’nın (OICC) Genel Sekreteriliği görevini sürdüren Omar Abdullah Kadı, ailesiyle birlikte Karahayıt’taki Doğa Termal Otel’de bir hafta termal tedavi amaçlı konakladı.

GÜRLESİN: PAMUKKALE SAĞLIK DAĞITAN MERKEZ
OICCGenel Sekreter Kadı’yı kaldığı otelde ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir süre sohbet etti. Pamukkale’nin geçmişten günümüze sağlık dağıtan bir merkez olduğunu belirten Gürlesin, “Pamukkale, zengin termal kaynakları ve tesisleriyle dünyaya sağlık dağıtan bir merkez. Pamukkale Belediyesi olarak ta termal sağlık turizmi potansiyelimizi, hem ülkemiz noktasında hem de dünya genelinde anlatmaya ve duyurmaya çalışıyoruz. Dahası termal sağlık turizmi noktasında marka kent olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. OICC’nın Genel Sekreteri Sayın Omar Abdullah Kadı’yı da ilçemizde ağırlamanın onurunu yaşadık. Kıza zamanda yine sayın Genel Sekreteri ilçemize bekliyoruz” dedi.

KADI: İLK FIRSATTA YİNE GELECEĞİM
Gürlesin’e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Kadı da,“Termal sağlık alanında tedavi amaçlı tercihimiz Pamukkale oldu. Zengin termal sularından faydalandık. Kaldığımız otelin hem mimari yapısını hem de sağlık turizmine yönelik sunduğu imkanlardan çok memnun kaldık. Dahası Pamukkale, termal zenginliğinin yanı sıra beyaz cennet Pamukkale ve tarihi antik şehirleriyle çok zengin bir yer. İnşallah ilk fırsatta yine Pamukkale İlçemize geleceğiz” dedi.

Sohbetin ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, OICC Genel Sekreteri Omar Abdullah Kadı’yı ülkesine uğurladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu