REKLAMI GEÇ

Okulların eksikleri gideriliyor

Okulların eksikleri gideriliyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırlarında bulunan okulları ziyaret ederek, eksik ve ihtiyaçlarını tespit ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2015 Pazartesi, 10:56

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Bilim ve Sanat Merkezi, Gözler İlkokulu ve Ortaokulu ile Uzunpınar 70. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemeler yaptı. Okul yönetimleri ve öğretmenlerle görüşen Gürlesin, kendisine iletilen eksiklerin giderilmesi talimatı verdi.

“EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
Pamukkale İlçesi’nde eğitimin kalitesini artırmak için 128 okula, fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında dokunduklarını belirten Başkan Gürlesin, “Bir belediye olarak eğitim alanı bizim görev alanımız içinde değil. Ancak bizim eğitime bakış açımız çok farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Okullarımız da fiziki ve donanım açısından eksikliklerinin yayında ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak eğitim desteği veriyoruz. 400 ortaokul öğrencimize 9 aylık süreçte aylık 50 lira, 800 lise öğrencimize ise aylık 70 lira olmak üzere toplamda 1200 öğrencimize 800 bin lirayı bulan bir eğitim desteği sunduk. Ayrıca çocuklarımızın hızlı okuması, okuduğunu anlayarak sorulara doğru cevap vermesi için Hızlı Okuma Eğitimi vereceğiz. Bu eğitimden de bu yıl 5 bin çocuğumuzun yararlanmasını öngörüyoruz. Yani bir eğitim neferi olarak çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu