REKLAMI GEÇ

Örki: “Bizim sevdamız, aşkımız Pamukkale”

Örki: “Bizim sevdamız, aşkımız Pamukkale”

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, Denizli Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2019 Pazartesi, 12:23

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda dernek üyeleri Örki’yi çiçeklerle karşıladı. Sohbet havasında geçen etkinlikte katılımcılar Başkan Adayı Örki’ye soru ve taleplerini iletti. Toplantıda konuşan Örki, “Bizim sevdamız, aşkımız Pamukkale. Bu şuurla sizlere hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Çocukluk ve gençlik yıllarının Pamukkale’de geçtiğini ve bu yüzden bu bölgenin taleplerini çok iyi bildiğini ifade eden Örki, “Ben Aktepe Mahallesi’nde büyüdüm. Çocukluk ve gençlik yıllarım sizlerle beraber bu sokaklarda geçti. Sonra ise AK Parti kuruldu. AK Parti saflarında sizlerle birlikte siyasetçi gözüyle de bu mahallelere neler yapabilirizi düşündük. Allah’a şükürler olsun bu sayede mahallelerimizin meselelerine yabancı kalmadık. Siz ne istiyorsanız biz de onu istedik, o hayalin peşine koştuk. Bu bölgelerle ilgili kurmuş olduğumuz hayalimiz de her zaman yollarıyla, okullarıyla, sağlık merkezleriyle olduğundan çok daha iyi bir hale getirmektir. Bu hayalimiz bugünün değil, gençlik yıllarımızın hayalidir” diye konuştu.

Pamukkale’nin daha güzel bir hale gelmesi için yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Örki, “Tüm mahallelerimizin sorun ve taleplerini biliyoruz ve yoğun bir şekilde Pamukkale’yi turizmden eğitime kadar her alanda üst seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz. Sizlerin Pamukkale ile ilgili hayallerinizin farkındayız ve biz de aynı hayalin peşinden koşmak için canla başla çalışıyoruz. Allah’ın izniyle Pamukkale’yi pırlanta gibi işleyeceğiz. Çok yakında Pamukkale ile ilgili Türkiye’de ses getirecek projelerimizi birer birer duyuracağız. Çünkü bizim sevdamız, aşkımız Pamukkale. Bu şuurla sizlere hizmet için gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı