REKLAMI GEÇ

Pamukale’den Baklan’a grayder desteği

Pamukale’den Baklan’a grayder desteği

AK Partili belediyeler arasındaki dayanışma sürüyor. Pamukkale Belediyesi, bu kez de iş makinesi desteğini Baklan belediyesi’ne sağladı ve bir grayder sembolik bedelle kullanıma sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 10:46

Pamukkale Belediyesi, araç parkurunda yer alan bazı iş makinesi ve araçların satışını yaparken, önceliği ihtiyaç duyan ilçe belediyeleri veriyor. Bu kapsamda daha önce Babadağ ve Beyağaç belediyelerine araç ve iş kamineleri veren Pamukkale belediyesi, son olarak Baklan Belediyesi’ne bir grayder verdi.

Greyderin sembolik ücretle devri konusunda Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever arasında bir protokol imzalandı. İmza törenine Baklan Belediye Meclisi üyeleri de katıldı.

GÜLSEVER: BİR EKSİĞİMİZİ GİDERDİK
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, imza töreninde yaptığı konuşmada, “İlçemizde imar yolları var, fakat gerekli iş makinesi olmadığı için ulaşıma açık değil. Greyder ihtiyacını karşılamak adına girişimlerimiz oldu. Bu süreçte Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden geçici olarak greyder almıştık. Allah razı olsun Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin bizlere olumlu cevap verdi ve ilçemizin en büyük eksikliğini kalıcı olarak giderdi. Bundan sonra gerek imar yollarının açılması, gerekse karda yolların açık tutulması gibi birçok alanda sorun yaşamayacağız” dedi.

GÜRLESİN: DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, Denizli’nin her köşesine hizmetin ulaştırılması adına ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyerek, “Tüm ilçelerimize destek olmaya devam edeceğiz. Daha önce Babadağ’a araç ve iş makinesi desteğimiz oldu. Ardından Beyağaç Belediyesi’yle bir protokol yaparak ilçemizin ihtiyaç duyduğu iş makinesi ve araçları sembolik bir ücretle teslim ettik. Bugün de Baklan ilçemizle böyle bir işbirliği yapıyoruz. Bu protokolle ilçe belediyemizin elini güçlendirmiş olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu