REKLAMI GEÇ

Meclis üyeleri spor yapacak

Meclis üyeleri spor yapacak

Aralık Ayı Meclis toplantısının ilk birleşiminde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm meclis üyelerini spora davet etti. Her üyenin ismine özel forma yaptırıldığını da söyleyen Başkan Gürlesin, en kısa zamanda formaların üyelere dağıtılacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2015 Cuma, 18:32

Pamukkale Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantılarının ilk birleşimini gerçekleştirdi. 19 gündem maddesinden 15’igörüşülerek, ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm meclis üyelerini spora davet etti.

Her Hafta Cumartesi günleri AK Partili Meclis üyeleriyle birlikte Atatürk Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda basketbol, voleybol ve masa tenisi turnuvaları düzenlediklerini belirten Gürlesin, MHP ve CHP’li meclis üyelerini de davet etti.

pamukkale_meclis_ic

Gürlesin, “Her üyenin adına özel forma hazırlatıyorum. Pazartesi günü hazır olacak. Hepinizi spor yapmaya davet ediyorum. Biz AK Partili Meclis üyeleriyle birlikte oynuyoruz. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz. Amaç dayanışma, ter ve stres atmak” dedi.

pamukkale_meclis_ali_sapma_ic

ARACI’NIN YERİNE ŞAPMA
Geçtiğimiz ay partisinden ve meclis üyeliğinden istifa eden MHP’li Nihat Aracı’nın yerine Ali Sapma meclis üyesi oldu. Aralık ayı toplantılarının ilk birleşimine katılan Şapma, kısa bir konuşma yaparak kendini tanıttı.
Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Meclis üyeleri, Çoğunluğunu imar değişikliği ile ilgili gündem maddelerinden oluşan 19 gündem maddesinden 15’i görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu