REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi muhtarları Karadeniz’e gönderdi

Pamukkale Belediyesi muhtarları Karadeniz’e gönderdi

Pamukkale Belediyesi, sosyal faaliyetler kapsamında mahalle muhtarlarını Batı Karadeniz gezisine gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2016 Pazartesi, 14:01

Pamukkale Belediyesi, kendi personelinin yanı sıra mahalle muhtarlarını da Batı Karadeniz’e götürüyor. İlk iki turda sadece belediye personelinin katıldığı gezinin üçüncü turuna muhtarlar da dahil edildi.

Batı Karadeniz’in doğal güzelliklerinin yerinde görüldüğü gezi, Abant Gölü’yle başlıyor. Amasra’ya geçen kafile, evleriyle ünlü Safranbolu’yu gezdikten sonra geceyi burada geçiriyor. Dönüşte ise Ankara’da bulunan Beştepe Millet Cami’ne yapılan ziyaretle gezi sona eriyor.

Batı Karadeniz gezisine katılan üçüncü kafileyi uğurlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlk iki etapta yaklaşık 260 çalışanımızı Batı Karadeniz turuna göndermiştik. Bu kez belediye personelimizle birlikte mesai arkadaşı olarak gördüğümüz muhtarlarımızı da geziye yolluyoruz. Bu kafile ile birlikte geziye giden sayısı 400 oluyor. Biz belediye olarak çalışanlarımızın ve çalışma arkadaşlarımız olan muhtarlarımızın mutluluğunu düşünüyoruz. O nedenle bu tür sosyal aktiviteler yapıyoruz. Geçen yıl muhtarlarımızı Çanakkale’ye göndermiştik. Gençlerimizi İstanbul’a gazilerimizi de Kıbrıs’a götürmüştük. Batı Karadeniz gezisine meclis üyesi arkadaşlarımız da gidecek” dedi.

denizli-pamukkale-belediyesi-muhturlar-karadenize-gonderildi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 12 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 11 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 11 28Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı